Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRESTAJE

Cro Cop pokazao da je ljudina, zbog njegove geste ostali bez riječi!

Mirko Filipović
Foto: Azil Prijatelji Čakovec
1/4
23.12.2018.
u 18:58

– Donio je 13.000 kn da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car.

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović jako voli pse i nedavno je iz azila "Prijatelji" u Čakovcu udomio Megy koja je vrlo brzo postala ljubimica njegove mame. No, Mirko nije stao na tome. Uoči Božića čakovečkom je azilu donirao 13 tisuća kuna za popravak krova.

– Javio mi se Mirko prije nekoliko dana kad je bio intervju sa mnom za Studio 4 HRT. Poslao mi video Megy koja je udomljena iz
našeg azila i koja se, gledajući mene na TV-u, sva izvitoperila i počela puštati neke čudne zvukove. Pitao me što trebamo, je l' nam nedostaje hrana. A ja sam k'o iz topa rekla da nam trebaju ploče za zamijeniti krov na hangaru gdje su nam bolesni, ranjeni i operirani psi jer su dotrajale pa puštaju – poručila je Aleksandra Hampamer.

Uslijedilo je iznenađenje:

– Danas je u kuverti sa srcem koje šalje Megy s pozdravima njegove mame Ane koja je Megy udomila u raj na zemlji donio 13.000 kn da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car – kaže Aleksandra.

A Mirko je nedavno poslao poruku svim ljubiteljima pasa:

– Ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je. Ne kupujte pse – udomite ih!

>> Pogledajte gostovanje Mirka Filipovića na Večernji TV-u


 
Ključne riječi

Komentara 44

PR
prajdali100
19:37 23.12.2018.

Pa naravo da je car !!!

DH
dalibor.hren
20:17 23.12.2018.

Bravo Legendo! Drugi nose dresove s potpisima, lopte....sve što je gratis! Lovu daje Mandžo i još nekoliko sportaša! Ušao si u Klub besmrtnih!!!

CH
che99
19:53 23.12.2018.

Bravo Mirko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije