Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Čitatelji odlučili koga žele za Dinamove suparnike u Ligi prvaka, jedna grupa se čini vrlo prolaznom

Twitter / UEFA Champions league
25.08.2022.
u 17:02

Plavima prijete velikani i sama krema europskog nogometa, ali uz malo sreće, mogli bi dobiti dobru grupu i na kraju slaviti prolazak skupine, što bi bio povijesni uspjeh.

Danas se od 18 sati u Istanbulu održava ples kuglica u ždrijebu za grupnu fazu Lige prvaka.

Naš prvak Dinamo se našao među najbolje 32 ekipe 'starog kontinenta' i borit će se za što bolji plasman u elitnom klupskom natjecanju. 

Pitali smo Vas koga želite da Dinamo izvuče u svojoj skupini Lige prvaka, rezultati ankete su slijedeći. 

Iz prve skupine najviše čitatelja želi europskog prvaka i španjolskog velikana Real iz Madrida. Trener Ante Čačić je također poželio Modrića i ekipu u Zagrebu, dok se na drugo mjesto smjestio Eintracht iz Frankfurta. 

Iz drugog jakosno pota većina želi Gvardiola i RB Leipzig, odnosno engleskog velikana Liverpoola, čiji bi dolazak bio spektakl. Iz treće jakosne skupine prva je opcija naših čitatelja ukrajinski Šahtar kojeg trenira Igor Jovićević. 

Kao najlakša skupina za Dinamo čini se ona u kojoj bi se u idealnom scenariju nalazili: Eintracht, Leipzig te Šahtar odnosno austrijski Salzburg. 

 

>> Dinamo burno proslavio plasman u Ligu prvaka, pogledajte kako je bilo u svlačionici!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije