Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE ZA KRILO

Čileanac Carasco u Dinamu do kraja sezone!

Bryan Carasco
GNK Dinamo
30.08.2012.
u 16:34

– Carrasco je profil igrača koji smo tražili, brzo i prodorno krilo, a vjerujem da ćemo suradnju produljiti i nakon posudbe – rekao je Zoran Mamić

Novi je član Dinama 21-godišnji Čileanac Bryan Carrasco! Krilni igrač dolazi u Dinamo na posudbu do kraja sezone kada će plavi imati mogućnost otkupa ugovora.

– Jako sam sretan što sam ovdje. Ne znam puno o Hrvatskoj, no znam o Dinamu koji je uvjerljivo najbolji klub na ovim prostorima i već dvije godine zaredom igra Ligu prvaka tako da je jasno da je riječ o velikom klubu – rekao je Čileanac nakon potpisa ugovora za Dinamovu službenu stranicu.

Carrasco, visok 169 centimetara, u Dinamo dolazi iz rodnog Čilea, odnosno iz kluba Audax Italiano, a u Zagrebu će se zadržati najmanje do kraja sezone:

– Sigurni smo se da je riječ o vrlo kvalitetnom igraču i zadovoljni što smo uspjeli obaviti ovaj posao, a isto tako vjerujem da ćemo na kraju sezone, na obostrano zadovoljstvo, potpisati i trajnu suradnju, odnosno višegodišnji ugovor. Carrasco je profil igrača koji smo tražili, brzo i prodorno krilo te smo sigurni da će biti pravo pojačanje za naš klub – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Podsjetimo, Carrasco je prošle sezone već bio u Europi kada je došao na potpis ugovora u Udinese, no na koncu se transfer nije završio. Osim talijanskog kluba, posljednjih su godina igre mladog Čileanca pratili i najveći europski klubovi što i te kako govori o njegovoj kvaliteti.

Mladi krilni igrač za Dinamo će imati pravo nastupa već od subote i utakmice s Lokomotivom.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Topgen
Topgen
17:23 30.08.2012.

Ima slavno nogometno ime.. Vidjet cemo. Nadam se da su Mamici ponovo imali dobar nos.

Avatar patkovic
patkovic
17:33 30.08.2012.

zvani "šljaga"

VE
Velikogoričan56
17:13 30.08.2012.

Jako lijepo, konkurencija nije losa, samo nije bas lijepo sto covjeka na aerodromu nitko nije docekao. Vjerojatno mu bas nije bilo svejedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije