Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cibona zatražila i dobila odgodu ogleda kod Partizana

Rijeka: Cibona i Partizan odigrali utakmicu na Liburnija kupu
Nel Pavletic/PIXSELL
20.01.2022.
u 20:30

Partizan trenutačno ima omjer 13-3, dok je Cibona deveta na ljestvici s omjerom 5-10

Zbog velikog broja pozitivnih slučajeva na COVID-19 u redovima zagrebačke Cibone odgođena je utakmica 17. kola košarkaške ABA lige između Partizana i hrvatske momčadi.

Cibona je uputila zahtjev za odgodu tog susreta koji se trebao odigrati u subotu 22. siječnja, a vodstvo ABA lige je i prihvatilo činjenicu da zagrebački klub trenutačno nema dovoljan broj zdravih košarkaša kako bi mogao normalno odigrati susret.

Još uvijek nije poznat novi termin odigravanja ogleda.

Ovog četvrtka Partizan je odigrao odgođenu utakmicu 13. kola te je poražen na domaćem parketu od Mege 90-93 tricom Dayshona Smitha deset sekundi prije kraja.

Partizan trenutačno ima omjer 13-3, dok je Cibona deveta na ljestvici s omjerom 5-10.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije