Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Europe

Button najbrži na posljednjem treningu prije kvalifikacija

'McLaren Formula One driver Jenson Button (C) of Britain celebrates his victory after the Australian F1 Grand Prix at the Albert Park circuit in Melbourne March 18, 2012.    REUTERS/Daniel Munoz (AUST
'DANIEL MUNOZ'
23.06.2012.
u 12:36

Aktualni prvak i vodeći u poretku Sebastian Vettel u svom je Red Bullu bio tek 13. (+0.872)

Jenson Button bio je najbrži na posljednjem treningu uoči kvalifikacija za Veliku nagradu Europe u Valenciji. Britanski je vozač u svom bolidu McLaren Mercedesa stazu na mekim gumama prešao za 1:38.562, a iza sebe je ostavio Lotusovog vozača Romaina Grosjeana (+0.093). Treći je bio još jedan iz momčadi Lotusa Kimi Räikkönen (+0.197). Od jačih imena, aktualni prvak i vodeći u poretku Sebastian Vettel u svom je Red Bullu bio tek 13. (+0.872), a Lewis Hamilton je s McLaren Mercedesom bio osmi (+0.616).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije