Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatična priča

Britanska zvijezda nestala je prije tri mjeseca. Mafiji je navodno dugovao 100 tisuća funti

Levi Davis / Instagram
26.01.2023.
u 23:35

Levi Davis je poznati 24-godišnji britanski ragbi igrač i sudionik tamošnjeg reality showa X faktor koji je nestao prije tri mjeseca, njegova obitelj i dan danas nema pojma gdje se nalazi i da li je živ

Nestala zvijezda ragbija i X Factora Levi Davis bio je dužan oko 100.000 funti somalijskoj mafiji i bio je uvjeren da su ga pokušali otrovati prije nego što je nestao u Španjolskoj. Katalonske novine La Vanguardia pišu da se 24-godišnjak, koji je nestao u Barceloni prije gotovo tri mjeseca, uvalio u velike dugove nakon što je njegov stil života na zabavama izmaknuo kontroli, piše britanski Daily Mail.

Davisova izbezumljena obitelj angažirala je britanskog istražitelja Gavina Burrowsa da istraži nestanak. List je citirao neimenovanog člana Burrowsovog tima: 'Davis je došao u Barcelonu bježeći od ovih kriminalaca. Vodio je mahniti način života i bio je u vrlo delikatnoj situaciji'.

Iznos koji je dugovao iznosio je oko 102.000 funti. Potraživanja duga somalijske mafije pojavila su se u Španjolskoj kada se pokazalo da je njegova obitelj vršila pritisak na španjolsku policiju da istraži moguće utapanje u luci u Barceloni prije nego što je Levijeva putovnica pronađena u blizini.  

Na njegovom slučaju radi detektiv Gavin Burrows koji smatra da se Levi utopio u luci jer je tamo pronađena njegova putovnica, ni ne i tijelo. Otkriveno je također da je na dan nestanka zamolio prijatelja iz Velike Britanije da mu pošalje 30 funti da pronađe prenočište.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
10:09 27.01.2023.

Somalijska mafija. Zvuči bezazleno. Šteta što nemaju kamatara i u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije