Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometni klasik

Brazil pobijedio Argentinu, zabio Miranda u sudačkoj nadoknadi

Brazil - Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
16.10.2018.
u 23:45

Strijelac jedinog gola bio je Miranda na samom isteku utakmice, u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je bio najviši u skoku nakon udarca iz kuta kojega je izveo Neymar.

Nogometna reprezentacija Brazila u prijateljskoj je utakmici igranoj u utorak u saudijskom gradu Jeddahu svladala svog najvećeg rivala Argentinu sa 1-0.

Strijelac jedinog gola bio je Miranda na samom isteku utakmice, u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je bio najviši u skoku nakon udarca iz kuta kojega je izveo Neymar.

Bio je to 105. međusobni susret Brazila i Argentine i 41. pobjeda Brazila. Argentina je slavila 38 puta, dok je 26 susreta završilo neodlučeno.

Belgija i Nizozemska su se, pak, susrele po 127. put, a njihov dvoboj u Bruxellesu okončan je bez pobjednika, rezultatom 1-1. Povela je Belgija preko Mertensa u 5. minuti, a poravnao je Groeneveld u 27.

Bio je to 31. remi Belgije i Nizozemske. Nizozemska je pobijedila u 55, a Belgija u 41 utakmici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije