Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI BRAZILA

Argentinski izbornik šokirao: S popisa izostavio Messija, Aguera i Higuaina

Messi Aguero
Thomas Eisenhuth/DPA/Pixsell
29.09.2018.
u 08:35

Njegovu pogrešku ispravio je Scaloni koji ga je ovaj put pozvao, ali je s popisa izostavio najveće zvijezde Messija, Di Mariju, Higuaina i Aguera.

Nakon što se argentinska nogometna vrsta nije proslavila svojim uspjehom na Svjetskom prvenstvu, a njihov izbornik Jorge Sampaoli dobio otkaz, "vatrenu" klupu preuzeo je njegov pomoćnik Lionel Scaloni.

Sampaoli je višestruko kritiziran jer na Svjetsko prvenstvo nije poveo Maura Icardija koji je u Interu odigrao fantastičnu sezonu, a upravo je realizacija bila najgori segment argentinske momčadi.

Njegovu pogrešku ispravio je Scaloni koji ga je ovaj put pozvao, ali je s popisa izostavio najveće zvijezde Messija, Di Mariju, Higuaina i Aguera.

Tako će u srazu 11. listopada protiv Iraka i 16. listopada protiv Brazila argentinski napad predvoditi dvojac iz Serie A, Mauro Icardi i mlada zvijezda Paulo Dybala.

Pogledajte video sportaša koje su ponijele emocije:

 

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:28 29.09.2018.

Smotani novinaru, da čitaš novine, gledaš sportske emisije na TV-u, malo pogledaš internet, vidi bi da su dečki sami tražili poštedu tj. odmor!

PA
paosmarsa
10:57 29.09.2018.

Da si napisao do kraja da ih se u dogovoru s njim odmara u prijateljskim tekmama onda nista nebi bilo sokantno. Dno dna novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije