Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar

Branko Strupar: U ovakvom sustavu prije bi mi igrao Petković

14.06.2021.
u 09:45

Rebić je radio svoj posao, napadao zadnju liniju, ali u ovakvom našem sustavu Petković bi bio korisniji, mogao bi zadržati loptu, izboriti prekršaj, ovako su usamljenog Rebića lako izgurali...

Komentara 3

KR
kristov
10:31 14.06.2021.

Vrši se stalni pritisak na Dalića, bez potrebe i bez argumenata!! Oni bi Kramarića, pa ovaj u igri statira samo kao promatrač, oni bi Petkovića koji se dva puta sastane sa loptom, oni bi Ivanušeca koji isto puca kao da je branka od 25 metara, a ne sedam i nešto. U ovoj ekipi samo trojica izgaraju do kraja i pošteno i za uspjeh mora im se pridružiti barem još trojica! Vrsaljko igra nakon dugo vremena, čovjek u privatnim problemima ne daje niti 40%, Brozu bih se zahvalio i tako .. ima puno toga za popraviti, hoćemo li, bumo videli ..

ST
stefj
10:57 14.06.2021.

Lako je biti sada general poslije bitne, sada je sasvim jasno da su Kramarić i Rebić bili totalan promašaj. Još jednaom, ono što brine je totalan izostanak reakcije s klupe i prekasne zamjene. Uz to. čini se da su i zamjene bile krive... Brozović je imao nekoliko pogrešaka kada su po 3-4 Engleza napravila pritisak na njega, sam je kriv što se nije riješio lopte prije, no isto tako, drugi su gledali i stajali kada su mu Englezi uzimali loptu... Gvardiol nije bio toliko loš kao bek, čak bih rekao da je bio bolji nego što je to bio Barišić u prošlim utakmicama. Rebić nije mogao zadržati niti jednu loptu, Kramarić potpuno neupotrebljiv na krilu, Modrić na krivoj poziciji, svašta tu nije valjalo... Ispalo je kao da igramo s 9 igrača, u tom svjetlu smo još jako dobro prošli... Možda staviti Perišića na desno krilo, on bi na toj pozicij dao više od svih postojećih igrača, uvesti Oršića, Vlašića, a Petkovića koristiti kao mantinelu. I uz to, najmanje još 1-2 igrača trebaju se priključiti napadu... Treba reći da i Ćaleta Car ne pruža baš neke dobre igre, no trenutno nema nekog boljeg...

AN
anto9
10:36 14.06.2021.

sreca tebe se nepita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije