Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'THE SUN'

'Bomba' iz Engleske! Hajduku nije bio dovoljno dobar, a sada ga želi Manchester?

Mario Branco
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
26.04.2019.
u 17:06

Portugalac je nakon Splita otišao u Grčku gdje je ove sezone s PAOK-om ostvario povijesni rezultat i pomogao klubu da nakon 34 godine čekanja postane prvak Grčke

Mario Branco bivši je sportski direktor Hajduka koji je s Poljuda otišao nakon što je tadašnjem predsjedniku Ivanu Kosu izglasano nepovjerenje zbog kršenja 'temeljnih vrijednosti kluba' kako je rekao tada predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Slaven Marasović.

Portugalac je nakon Splita otišao u Grčku gdje je ove sezone s PAOK-om ostvario povijesni rezultat i pomogao klubu da nakon 34 godine čekanja postane prvak Grčke. 

Sjajni rezultati nisu prošli nezapaženo, a kako javlja engleski The Sun, Branco bi uskoro mogao preseliti u urede Manchester Uniteda!

- Mario je pokazao da ima sve što je potrebno za rad u samom vrhu. PAOK je preporodio i postao je opet moćan europski klub zahvaljujući njemu. Izazov poput Manchester Uniteda mu je jedinstvena prilika u životu i nada se da će ljudi u klubu poslušati Mourinhov savjet - navodno je rekla za The Sun neimenovana osoba bliska Brancu.

Naime, Jose Mourinho je prije otkaza u engleskom velikanu, savjetovao izvršnom direktoru Edu Woodwardu da u klub dovedu Branca, ali ga tada nisu poslušali.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

 

Komentara 5

DU
Deleted user
18:54 26.04.2019.

Ma možete u Hajduka dovest najboljeg svjetskog menađera i najboljeg svjetskog trenera, bilo bi isto. U klubu u kojem se ne zna tko je gazda, nitko ne može zavest reda. HŽV.

CR
crocro
07:11 27.04.2019.

Hajdukovce treba javno upitati: "Što vi gospodo želite i što želite s Hajdukom postići"? Odgovori bi bili zanimljivi. A vjerojatno bi bili da Hajduk želi titulu prvaka HNL-a i ligu prvaka. Da li su u željama realni i skromni? Nisu. Ali oni to ne mogu shvatiti i u tome je glavni problem i zato mijenjaju trenere kao na traci da se silom postigne taj rezultat. Ali ne osjećaju da je to pored Dinama neostvarivo. Pardon, ostvarivo je itekako. Samo što trebaju imati bolje igrače i vodstvo. A da to i pokušaju, oni misle da bi Dinamo sjedio prekriženih ruku i da se ne bi dodatno ojačao. To je problem u Hajduku tako da uzaludno mijenjaju trenere i prave egzibicije s fondom igrača. A sve je tako jednostavno da ne može biti jednostavnije, samo trebaju imati skuplje igrače od Dinama, no da li su se spremni nadmetati s Dinamom. Teško. I zato je jednostavno odgovoriti da rezultata kao podbjednika HNL-a neće vjerojatno dugo, dugo biti u Hajduku. A svi mu želimo dobro samo ne shvaćaju što moraju učiniti da budu bolji od Dinama i da onda opravdano postanu prvaci i pobjednici.

MP
mpetro35
15:15 27.04.2019.

problem hajdukovih rukovoditelja i navijača je u tome što ne mogu shvatiti da se klub na amaterskom nivou nemože natjecati sa profesionalnim klubovima ... kad to shvate , biće im puno lakše ... dok god im navijači jednim telefonskim pozivom budu mogli zabraniti utakmicu, neće biti uspjeha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije