Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bellator grand prix

Blamaža velikog Rusa, Fedor brutalno nokautiran nakon pola minute

Fedor Bader
Foto: Screenshot/YouTube/MMAFightingonSBN
27.01.2019.
u 09:10

Možemo žaliti što nije potrajalo duže, no Bader je sve odradio kirurškom preciznošću i nema mu se što osporavati. Apsolutno je zasluženo došao do dva pojasa

Finalna borba Bellatorovog teškaškog Grand Prix turnira nije dugo potrajala. Zapravo, do prvog udarca, kojeg je uputio Ryan Bader. Odmah njime pronašao je pravo mjesto te je tako ekspresno nokautirao Fedora Emelianenka, čime je postao Bellatorov teškaški prvak.

Borba se odvila tako da su se pola minute borci gledali i čekali tko će prvi napasti. Poznavajući stilove boraca, za očekivati je bilo eksplozivni napad Fedora Emelianenka, no on nije dolazio. Bader je bio taj koji je uzeo sredinu, no bez ozbiljnijih napada, da bi ju onda nakratko prepustio ruskom borcu, piše Fightsite

Očekivalo se da je došao trenutak kada će doći do akcije, no Fedor se ponovno povlači. Dalo se primijetiti kako cijelo vrijeme nišani lijevom rukom, ujedno pokušavajući osjetiti distancu. I vrlo brzo je uspio to izvesti na savršen način. Nakon pola minute borbe, Bader je napokon povukao kroše lijevom rukom, a on završava točno na bradi Emelianenka. Rus pada, Bader dolazi i pogađa udarac desno, no on nije zapravo bio niti potreban. Sudac je mogao prekinuti borbu već nakon prvog.

Udarac koji je "uspavao" legendarnog Rusa i po mnogima najboljeg MMA borca svih vremena možete pogledati ovdje.

Tako je Bader postao dvostruki Bellatorov prvak, budući da je pojasu poluteške kategorije pridodao i ovaj teškaški. S druge strane, Fedor nije uspio doći do velikog američkog uspjeha, onoga što mu je toliko nedostajalo i što je zbog svoje ostavštine u poznim borilačkim godinama htio postići.

Možemo žaliti što nije potrajalo duže, no Bader je sve odradio kirurškom preciznošću i nema mu se što osporavati. Apsolutno je zasluženo došao do dva pojasa. Jednog za pobjednika turnira te jednog za prva Bellatorove teške kategorije, zaključuje Fightsite.

>> Pogledajte kako izgleda trening Cro Copa

Komentara 17

DU
Deleted user
15:29 27.01.2019.

UFC mu je davao najbolju lovu ikad ikome od boraca... nego ga je prpa uhvatila jer mu je UFC za protivnike htio dati najbolje borce tog vremena da se dokaze tko je najbolji.Fedor nije potpisao i zajebao se opasno, otisao u STRIKEFORCE gdje su ga brazilci razbili i mnogo stariji 40 godisnji Henderson nokautirao... tu se osramotio.Da je potpisao za UFC mozda ne bi toliko lose prosao kao u Strikeforce... Ili se boris ili ne nema tu izmedu.. Slicno se desilo i Mirku, najbolji ofa ovo ono prvak PRIDE a kad je otisao u UFC sa pravom konkurencijom izbucali ga ko vrecu ...

BS
@bserver
11:29 27.01.2019.

blamaža? Dečko dragi, mali, prepametni, sitni novinarčiću, uđi jednom u ring da ti netko dobro ispraši tur. Da odrasteš

Avatar Idler 3
Idler 3
10:25 27.01.2019.

Ja bi napisal - žestoki ili surovi nokaut ali ah....meni je hrvatski materinji !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije