Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naletio na krivu

Pokušao opljačkati UFC borkinju, razbila ga batinama

Polyana Viana
Foto: Instagram/Polyana Viana
07.01.2019.
u 09:07

Na kraju se doznalo i da je pištolj od kartona

Polyana Viana, brazilska MMA borkinja, u rodnoj je državi morala iskoristiti svoje vještine kako bi se zaštitila od muškarca koji ju je pokušao opljačkati. 

Viana je iskoristila znanje borilačkih vještina i muškarca pretukla do neprepoznatljivosti. Kako je pljačkaš izgledao nakon što ga je Viana ''provukla kroz šake'' najbolje se vidi na fotografiji koju je objavio Dana White, predsjednik UFC-a.

– Rekao mi je da se i ne pomišljam opirati jer je naoružan. Kada je položio ruku na pištolj, primijetila sam da je premekan. Bio mi je jako blizu i pomislila sam da ga neće imati vremena izvući sve i da je pištolj pravi – ispričala je Brazilka za MMAJunkie.

– Zadala sam mu dva udarca, a onda sam ga oborila nogom. Kada je pao, krenula sam ga gušiti. Potom sam ga posjela na isto mjesto na kojem smo sjedili nekoliko trenutaka ranije i rekla mu: "Sad ćemo pričekati policiju".

– Dobro sam. Mislim da je bio preplašen jer je pao jako brzo. Nakon toga više uopće nije reagirao... Tražio me da ga pustim, pravdao se da je samo želio znati koliko je sati. Vidio je da sam strašno ljutita pa je na kraju, vjerojatno preplašen da ne dobije još batina, samo rekao: "U redu, zovi policiju..." – zaključila je. 

Na kraju se doznalo i da je pištolj od kartona, a muškarac je završio u bolnici. Viana je protiv njega podnijela prijavu. 

>> Pogledajte kako bivši MMA borac pretukao nasilnika 

Ključne riječi

Komentara 9

CR
crodux
09:30 07.01.2019.

ah te izmišljene priče..

DU
Deleted user
10:35 07.01.2019.

Sve je to fingirano. Njemu je plaćeno da ga prebije, sve kako bi se reklamirao onaj mamalaz Vajta i njegove borbe.

MI
minolta
10:16 07.01.2019.

Vecernji potiče nasilje i mržnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije