Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Bjelica se 'očešao' o Mamića i Dinamo: Mi to nećemo raditi

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
29.01.2021.
u 14:25

– Dok sam trener i sportski direktor Osijeka, nećemo pisati priopćenja ni protiv koga. Želimo pridonijeti normalizaciji odnosa u Hrvatskoj.

Trener Osijeka, a nekadašnji trener Dinama, Nenad Bjelica prokomentirao je situaciju sa svojim bivšim klubom i oštro priopćenje koje je iz Maksimira poslano nakon derbija s Hajdukom.

– Dok sam trener i sportski direktor Osijeka, nećemo pisati priopćenja ni protiv koga. Želimo pridonijeti normalizaciji odnosa u Hrvatskoj. VAR smanjuje mogućnost pogreške iako sam ja protiv tehnologije. Ali ona nije smanjila diskusije ni polemike i zbog toga sam govorio da sam protiv – rekao je Bjelica na konferenciji za medije uoči Istre.

Zoran Mamić nakon derbija u razgovoru za Arenu Sport samoinicijativno je komentirao suca Zebeca i rekao da je "suđenje sramota".

– Nisam ni jednom komentirao suđenje u HNL-u i Europi dok sam bio trener Dinama – rekao je Bjelica i dodao:

– Osijek će biti primjer svima i zabranjeno je komentirati suđenje. To ne znači da se nećemo boriti za sebe.

Mamić je rekao i da Hajduk ima drugu najbolju momčad u ligi, odmah iza Dinama.

– Moramo poštovati mišljenje drugih, ali to ne mora biti istina. Mogu i ja reći da smo bolji od Barcelone, no to ne mora biti istina – rekao je Bjelica.

Osvrnuo se i na Istru.

– Morat ćemo se jako potruditi da svladamo Istru. To je kvalitetna momčad, ali vjerujem u našu pobjedu – rekao je Bjelica i dodao da bi se Osijek mogao pojačati s dva imena.
 

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
21:01 29.01.2021.

Mediji šute ali HNS je nakon pregleda jučerašnjih utakmica suspendirao sudce sa obje utakmice zbog propusta i lošeg suđenja.

Avatar mlijeko
mlijeko
11:48 30.01.2021.

A što se brišu komentari...

PE
Perspektivan
10:33 30.01.2021.

Izjava mamica da je hajduk po kvaliteti igraca na drugom mjestu trebala bi samo imponirati bjelici jer to znaci da je stvar u treneru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije