Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suspendiran

Bivši medvjed Derek Smith kažnjen zbog dopinga

Derek Smith
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
03.08.2017.
u 07:02

Smith više nije igrač zagrebačkog kluba, ali društvo sa Šalate ogorčeno je spoznajom da je za klub igrao dopingirani igrač

Bivši igrač Medveščaka Derek Smith suspendiran je na godinu dana zbog korištenja nedozvoljenih sredstava. Smith je prošlu sezonu igrao za Medveščak u KHL-u, a sada je stigla kazna njihove doping-kontrole.

– Neugodno smo iznenađeni rezultatima dopinškog testa našeg bivšeg igrača Dereka Smitha, osobito zbog toga što je u vrijeme testiranja još uvijek bio naš igrač čime je prekršio klupski pravilnik.

Smith više nije igrač zagrebačkog kluba, ali društvo sa Šalate ogorčeno je spoznajom da je za klub igrao dopingirani igrač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije