Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ JOŠ DVA SUIGRAČA

Bivši igrač HNL-a upleten u seks-skandal: Optužen da je spavao s maloljetnicom

GNK Dinamo i NK Inter Zaprešić u 14. kolu Prve HNL na stadionu u Maksimiru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
28.07.2021.
u 22:49

Uz sve to, Matjaž Kek ga je taman pozvao u tamošnju reprezentaciju...

"U medijima su se počele pojavljivati ozbiljne optužbe u vezi s pripremama na Bledu. Želimo razjasniti da Olimpija najoštrije osuđuje takva navodna djela i da prema njima nema nikakvu toleranciju ako se dokaže da su istinite. NK Olimpija Ljubljana poručuje da su neki nogometaši Olimpije prekršili disciplinska pravila kluba, zbog čega su kažnjeni, točnije suspendirani, u skladu s disciplinskim pravilima i ugovornim obavezama", objavila je slovenska Olimpija nakon što su slovenski mediji pisali kako su tri njihova igrača na pripremama na Bledu imali spolni odnos s maloljetnicom.

Sada su slovenski mediji navodno došli i do imena, a među njima je i jedno dobro poznato travnjacima HNL-a. Oni navode kako se radi o  Radivoju Bosiću, Mihailu Peroviću i bivšem golmanu zaprešićkog Intera Žigi Frelihu.

Ljubljanski klub ubrzo je kratko napisao:

- Nogometni klub Olimpija Ljubljana objavljuje da se rastaje s golmanom Žigom Frelihom. 23-godišnjak je prošle sezone za Olimpiju odigrao 39 utakmica i osvojio Pivovarna Union Cup.

Uz sve to, Matjaž Kek ga je taman pozvao u tamošnju reprezentaciju, a teško da će ostati pri toj odluci, osobito ako se sve optužbe potvrde.

Iako se klub od svega ogradio bez da je išta konkretno dokazano, posljedice će zasigurno biti velike ispostavi li se da su navodi točni. A i da nisu, imati igrače vezane za ovakav skandal zasigurno ostavlja veliku mrlju u budućnosti na čitavom klubu. No, još će zasigurno puno toga biti rečeno o ovome slučaju.

Komentara 1

VI
vidum
23:18 28.07.2021.

Ne piše koliko maloljetnica ima godina. Ne znam zašto neki 22-godišnjak ne smije imati odnos sa 17-godišnjakinjom. Smije li dečko koji je 18 godina navršio jučer, imati odnos sa curom koja će 18 navršiti tek sutra?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije