Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO 4:0 SLAVLJE

Krznar zadovoljan nakon pobjede, otkrio kada očekuje povratak Ademija

Dinamo i Hrvatski dragovoljac sastali se u 2.kolu 1.HNL
Josip Regovic/PIXSELL
23.07.2021.
u 23:48

U pregovorima smo sa četvoricom iskusnih igrača jer nemamo vremena, ne smijemo dopustiti da nam konkurencija pobjegne. Ipak je puno naših igrača na drugoligaškoj razini

Nogometaši Dinama slavili su nad Hrvatskim dragovoljcem s velikih 4:0 i pokazali kolika je razlika u kvaliteti među prvacima i povratnicima u elitnom razredu. Nakon utakmice, trener Dinama Damir Krznar, zadovoljno je konstatirao:

- Trebala nam je jedna ovakva efikasna, a mirna utakmica. Na vrijeme smo otvorili Dragovoljac, postigli dva pogotka u prvom poluvremenu. Dobili tu komociju da možemo izrotirati neke igrače, da nekima damo izvjesnu minutažu od onih koji još nisu nastupali. U ovoj utakmici nam je sve išlo po planu.

- Koliko će dana trebati da Ademi bude u sastavu ne bih špekulirao, ali vjerujem da će to biti vrlo brzo - naglasio je. 

S druge strane, Miroslav Kuljanac, trener Hrvatskog dragovoljca, nije imao razloga za veselje. 

- Pokušali smo se braniti s niskim blokom pa dok izdržimo. Nije bilo loše od početka, ali imam osjećaj da prenaivno primamo golove. Nije to bilo iz nekih akcija… Moram priznati Dinamo je puno bolji. Očekujem da ćemo dovesti pojačanja koja će dati svježu krv momčadi. U pregovorima smo sa četvoricom iskusnih igrača jer nemamo vremena, ne smijemo dopustiti da nam konkurencija pobjegne. Ipak je puno naših igrača na drugoligaškoj razini. Jedino me raduje što je pristup bio puno bolji nego u Puli.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije