Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Bivši igrač Hajduka i Slavena Dario Brgles kažnjen zbog rasizma

Dario Brgles
Pixsell
29.11.2011.
u 09:18

– Sve se dogodilo u žaru borbe. Opsovao sam i žao mi je zbog toga, ali nije u tome bilo rasizma, nisam spominjao njegovu boju kože – brani se Brgles.

Dario Brgles (34), bivši igrač Slavena Belupa, Hajduka i ukrajinskog Arsenala, na utakmici Prve koprivničko-križevačke nogometne lige u Novigradu Podravskom na rasističkoj osnovi navodno je uvrijedio domaćeg igrača Brazilca Carlosa da Silvu.

U zapisniku s utakmice piše da je Brgles rekao Da Silvi "J.... ti mater crnačku", na što je Da Silva igrača Kalinovca napucao loptom u glavu! Nastala je gužva i naguravanje, nakon čega je sudac Mario Stanić pokazao drugi žuti karton Brglesu, a crvene njegovu suigraču Nikoli Smolaku i Dravinu Brazilcu Da Silvi.

Neslužbeno doznajemo da je disciplinski povjerenik Koprivničko-križevačkog nogometnog saveza Darko Matošić Brglesu odredio šest utakmica zabrane igranja, pet za vrijeđanje i jednu za drugi žuti karton, Smolaku četiri utakmice zabrane zbog udaranja, a Da Silvi tri za napucavanje loptom Brglesa.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
10:16 29.11.2011.

Jel to slučajno onaj jedini Brazilac koji ne zna igrart nogomet....a Mamić ga uspio \"pronać\" i angažirat kao veliko pojačanje >;-))

PB
predrag borna
10:50 29.11.2011.

Naravno da je rekao upravo to što se navodi.Vjerujem Brazilcu.No kada se govnar suoči sa posljedicama onda \"mu je žao\".Zašto ne ode do onoga kojeg je uvrijedio i kaže da mu je žao umjesto da se ispričava preko novina.

JO
jolly
16:36 29.11.2011.

Sve u svemu, Brazilac je najbolje prošao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije