Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesti dečko otkriven

'Bezobrazna umjetnica' opustila nogometnu zvijezdu: Ona uvijek ode do kraja...

Katja Krasavica
Foto: Instagram
1/11
11.04.2017.
u 10:50

Engleski tabloidi otkrili su kako je Balotelli nedavno u društvu svojih prijatelja uživao u online 'nastupu' Katje Krasovice.

Mario Balotelli, zločesti dečko talijanskog nogometa, predvodi svoju Nicu u borbi za naslov prvaka Francuske. Još uvijek pušu za vratom vodećem dvojcu, Monacu i PSG, a u mnogome je to zasluga i bivšeg talijanskog reprezentativca koji je na Azurnoj obali uhvatio pravu formu. Sa 13 pogodaka peti je strijelac Ligue 1, a prošlog vikenda s dva torpeda slomio je Lille u gostima.

No, kontroverzni nogometaš nije se odrekao svojih nepodopština. Engleski tabloidi otkrili su kako je nedavno u društvu svojih prijatelja uživao u online 'nastupu' Katje Krasovice.

Djevojka s nadimkom 'bezobrazna umjetnica', čiji je rad jednak pornografiji, priredila im je striptiz koji je, kao pišu Englezi, otišao do kraja...

>>Sjajni Balotelli vodio Nicu do preokreta i drugog mjesta na ljestvici

>>Lakše je s malim djetetom nego s Balotellijem... Svi ga ismijavaju zbog novog 'bisera'

 

Erzählt mal in den Kommentaren an was ich auf dem Bild gerade gedacht habe.. 😃😜💦 Es ist nicht jugendfrei 😃🌸

Objavu dijeli plastic girl with real heart (@katjakrasavice.mrsbitch)

Komentara 2

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:34 11.04.2017.

da je vidim bez šminke povraćao bih tjednima..

MA
marsovac
20:38 11.04.2017.

voli ona bambus od balotelia, ona je ko majmun po bambusu gore po bambusu dole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije