Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE POVRATAK

Beogradska liječnica napravila čudo? Ancelotti najavio sjajne vijesti u vezi Luke Modrića

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Chelsea v Real Madrid
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/4
01.05.2023.
u 16:33

Hrvatski virtuoz ozlijedio je mišić u dvoboju protiv Girone, a pomoć je odlučio potražiti u Srbiji

Hrvatski kapetan Luka Modrić ozlijedio se u zadnjem ligaškom ogledu protiv Girone i vrlo je upitan za završnicu sezone u dresu madridskog Reala. Uskoro 38-godišnjak jedan je od ključnih igrača kraljevskog kluba i trener Carlo Ancelotti još uvijek se nada njegovom nastupu već u Kupu kralja protiv Osasune, što je i najavio na zadnjoj press konferenciji. 

- Mogao bi nam se Luka Modrić do subote vratiti na treninge prve momčadi - kazao je trofejni Talijan na tiskovnoj konferenciji uoči gostovanja kod Real Sociedada što će Modrić sigurno propustiti. 

Luka je trebao biti izvan stroja za finale Kupa kralja i polufinalni dvoboj Lige prvaka protiv Manchester Cityja, ali čini se kako se čudesno oporavio. Pomoć zbog ozljede potražio je u Beogradu, gdje je viđen u restoranu s Marijanom Kovačević, koja je poznata po svojim metodama liječenja ozljeda mišića putem alternativne medicine. 

Kovačević su ranije dolazili mnogi slavni sportaši kao što su naš Darijo Srna, Robin van Persie, još jedan bivši vatreni Ivica Olić, Diego Costa, Alexis Sanchez, a ove je godine bila i u stručnom stožeru Novaka Đokovića u pohodnu na titulu u Australian Openu.

Komentara 2

PA
pan-am
16:44 01.05.2023.

Ovo beogradska pod navodnike, i zlatnim slovima .!

Avatar 15545
15545
08:30 02.05.2023.

Nema nista bez Srba i Srbije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije