Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u Srbiji

Modrić viđen u Beogradu: Došao je po pomoć liječnice koja je pomagala i Đokoviću

LaLiga - Cadiz v Real Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/3
30.04.2023.
u 12:15

Tamo je da zatraži pomoć u ordinaciji Marijane Kovačević, koja je svojim metodama liječenja ozljeda mišića postala poznata diljem svijeta. Pomogla je i Novaku Đokoviću na turniru u Australiji.

Luka Modrić uočen je u Beogradu, na Čukarici, gdje je ovoga vikenda uživao u hrani restorana koji je poznat po morskim specijalitetima. Ipak nije došao samo zbog gastronomskog užitka već da zatraži pomoć u ordinaciji Marijane Kovačević, koja je svojim metodama liječenja ozljeda mišića postala poznata diljem svijeta.

Njenu pomoć zatražio je i Novak Đoković na turniru u Australiji. Modrić je zbog ozlijede propustio jučerašnju utakmicu madridskoga Reala, a možemo se nadati da će se uz medicinsku pomoć Marijane Kovačević brzo vratiti na travnjak.

Najbolji hrvatski nogometaš zbog ozljede mišića prepone u subotu nije igrao protiv Almerie, gdje je Real Madrid izborio pobjedu rezultatom 4:2. Malo je vjerojatno da će igrati finale španjolskog Kupa kralja, u kojem Real idući vikend igra protiv Osasune, a upitan je i derbi protiv Manchester Cityja u polufinalu Lige prvaka, 9. svibnja.

Protiv Almerie zamijenio ga je 26-godišnji Dani Ceballos, koji je ove sezone odigrao nekoliko odličnih utakmica za Real. Do sada nije redovito nastupao, ali u subotnjem okršaju odigrao je punih 90 minuta. Nakon utakmice je rekao: "Šteta je što je Modrić ozlijeđen, ali sada je otvoreno jedno mjesto u veznom redu i nadam se da ću igrati u nadolazećim utakmicama, što bi bilo sjajno za mene."

VIDEO: Sprema se ludnica za derbi: Poljud će biti pun, BBB-i razgrabili sve ulaznice

Komentara 10

PI
piroćanac
14:02 30.04.2023.

Luka, brz oporavak ti želim....

Avatar 15545
15545
14:24 30.04.2023.

Zapazen je u restoranu, jede Karadjordjevu sniclu i slusa cajke...

BR
Brkonixx
13:19 30.04.2023.

Sigurno je dosao platiti porez...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije