Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE BAVARACA

Bayern uoči velikog derbija izašao iz krize: Arminija nije imala nikakve šanse

Champions League - Quarter-Final - Second Leg - Bayern Munich v Villarreal
Kai Pfaffenbach/REUTERS
17.04.2022.
u 17:48

Bayern je na prvom mjestu na ljestvici sa 72 boda, devet više od drugoplasirane Borussije Dortmund, a Arminia je na pretposljednjem, 17. mjestu na tablici s 26 bodova.

Nogometaši Bayerna pobijedili su u gostima Arminiju 3:0 u utakmici 30. kola njemačke Bundeslige, te ponovno imaju devet bodova prednosti.

Bayern je poveo autogolom Danca Jakoba Laursena u 10. minuti, Serge Gnabry u sedmoj minuti nadoknade poluvremena povećao na 2:0, a konačan rezultat postavio je Jamal Musiala u 85. minuti.

Josip Stanišić je ušao u igru za Bavarce u 48. minuti.

Bayern je na prvom mjestu na ljestvici sa 72 boda, devet više od drugoplasirane Borussije Dortmund, a Arminia je na pretposljednjem, 17. mjestu na tablici s 26 bodova.

U sljedećem kolu Bayern će u derbiju dočekati Borussiju Dortmund.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije