Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najmlađi strijelac EL

Bayern u stopu prati 'doktora' Antu Ćorića

Ante Ćorić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.09.2014.
u 16:40

Treba li uopće reći da su glavni Bayernov operativac Reschke i Zoran Mamić prijatelji i da između njih dvojice nema tajni...

U almanahe je ušao podatak kako je Dinamov genijalac Ante Ćorić postao najmlađi strijelac u povijesti Europske lige sa 17 godina i 157 dana. Na drugo mjesto potisnuo je Belgijca Lukakua, koji je bio 65 dana stariji.

Međutim, kako se Ante razvija, uskoro bi oko njega moglo biti još intrigantnih, čak povijesnih događanja. Naime, priča se da Dinamova majstora u stopu prati Bayern, da su njegovi skauti angažirani do te mjere da znaju s kim se Ante druži, gdje, kada i s kim pije kavu, kada ide u kino... O Anti nogometašu, dakako, već odavno imaju iskristaliziranu sliku i znaju da je najveći talent koji se pojavio na ovim prostorima. U rangu Kovačića i Halilovića, po mnogima i veći potencijal od obojice.

Treba li uopće reći da su glavni Bayernov operativac Reschke i Zoran Mamić prijatelji i da između njih dvojice nema tajni...

Ante Ćorić, u dogovoru s ocem Miljenkom, i dalje smatra da je Dinamo za njega najbolja opcija i ne žuri mu se iz Zagreba. Na zimu će se razgovarati o novom ugovoru i ne sumnjamo da će gazda dati ponudu koja se ne odbija. Bio bi strašan grijeh da takav talent, Ante nadimkom doktor, prije punoljetnosti ode iz Dinama.

>> Ćorić: Odlični smo, imat ćemo svih šest pobjeda

Komentara 19

DU
Deleted user
17:55 20.09.2014.

Pametan tata a ne ko Muric.

DU
Deleted user
18:12 20.09.2014.

Mali je odličan ,a Hrvatski nogomet ima svijetlu budućnost.

UV
UvijekDesno
18:31 20.09.2014.

Dasoviću odbij

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije