Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sevilla vs. Celta

Barcelona na Valenciju u polufinalu španjolskog Kupa

Barcelona - Athletic Bilbao
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.01.2016.
u 17:13

Barcelona će u prvoj utakmici ugostiti Valenciju 3. ili 4. veljače na Camp Nou, a uzvratni dvoboj bit će odigran 10. ili 11. veljače na Mestalli.

Ždrijebom održanim u petak u Madridu određeno je da će se u polufinalu španjolskog nogometnog Kupa sastati Barcelona i Valencia te Sevilla i Celta Vigo.

Barcelona će u prvoj utakmici ugostiti Valenciju 3. ili 4. veljače na Camp Nou, a uzvratni dvoboj bit će odigran 10. ili 11. veljače na Mestalli. U drugom polufinalnom paru Sevilla je domaćin u prvom dvoboju, dok će uzvrat biti odigran u Vigu.

Finalni dvoboj bit će odigran 21. svibnja, a ispadanjem Atletico Madrida, najizglednijom opcijom za stadion na kojem će biti odigrana ta utakmica čini se Vicente Calderon.

>>Barcelona ponudila Ivanu Rakitiću novi ugovor!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije