Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U ARENI

Bandić: Grad će pokriti sve što ne pokriju sponzori

Rudić Bandić Bukić
Davor Višnjić
28.10.2009.
u 18:02

Bandić je obavijestio da Grad u potpunosti stoji iza EP-a te da će platiti sve što se neće pokriti sponzorstvima.

Europsko vaterpolsko prvenstvo koje će se od 29. kolovoza do 11. rujna 2010. održati u zagrebačkoj Areni bit će najjače vaterpolsko natjecanje sljedeće godine u svijetu i najveća sportska priredba u Hrvatskoj u toj godini. Njime se, kazao je izvršni direktor EP-a Duško Klisović, žele postići sljedeći ciljevi:

– Promidžba Zagreba i Hrvatske, jer ćemo dovesti cijelu Europu, podizanje organizacije prvenstva na najvišu razinu i, u sportskom smislu, igranje finala.

– Oho, letvica je postavljena na 209 centimetara – našalio se zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na zajedničkoj konferenciji za novinare s čelnicima HVS-a na kojoj je bio i izbornik Ratko Rudić.

Bandić je obavijestio da Grad u potpunosti stoji iza EP-a te da će platiti sve što se neće pokriti sponzorstvima. Troškovi prvenstva procjenjuju se na 16 milijuna kuna (osam milijuna za montiranje i održavanje bazena, energenti i sl.), što uključuje i dvotjedni smještaj 105 gostiju iz Lena te 800.000 eura kotizacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije