Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNO SKANDIRANJE

Bad Blue Boysi na tribinama pjevali ustašku koračnicu. Dinamu prijeti žestoka kazna

Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
21.10.2023.
u 20:26

Osim toga, Boysi su skandirali i ime vukovarskog ratnog heroja Blage Zadre. Idući dani pokazat će na koji će način biti kažnjen Dinamo.

Nogometaši Gorice u susretu su 12. kola HNL-a na svom terenu svladali Dinamo sa 2-1 (0-0) i tako ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti. Bad Blue Boysi su se u velikom broju okupili na Gradskom stadionu u Gorici, bilo ih je oko 800 i pružali su podršku tijekom svih 90 minuta.

GALERIJA Gorica u sudačkoj nadoknadi šokirala Dinamo

Velika Gorica: HNK Gorica i GNK Dinamo u 12. kolu Prve HNL
1/9

Međutim. mrlju na navijanje bacili su nakon pjevanja ustaške koračnice, pa su se s tribine mogli čuti stihovi 'Korak ide za korakom, mlad ustaša pod barjakom. Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom, hrvatski dom'.

Ružno skandiranje je popraćeno i podignutom zastavom sa šahovnicom i prvim bijelim poljem, nakon čega su skandirali 'Hrvatska, nezavisna država'. Inače, isti problem se pojavio na utakmici vatrenih na osječkoj Opus Areni nakon čega su privedeni izgrednici koji su pjevali neprimjerenu pjesmu. 

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, Boysi su skandirali i ime vukovarskog ratnog heroja Blage Zadre. Idući dani pokazat će na koji će način biti kažnjen Dinamo. 

Ključne riječi

Komentara 64

LU
Ludwik
20:41 21.10.2023.

Bravo BBB...

Avatar Zavratnica
Zavratnica
21:33 21.10.2023.

TO nije ustaška koračnica, kako navode autori ovog teksta. Ustaška koračnica se zove Ustaška se vojska diže.

BS
Berekin ST
01:08 22.10.2023.

da ljevicari i elgebeticari ne potezu previse svoju stranu nebi se ni desno kod dice probudilo... peovicka i slicni njoj bude gadnu zvijer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije