Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinko Jeličić

Veliko uzbuđenje u Gorici: 'Lijepo je vidjeti dvije utakmice bez poraza protiv Dinama'

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
21.10.2023.
u 10:35

Svi znamo kvalitetu Dinama. Niz godina su najbolji u Hrvatskoj i ovoj sezoni su legitimni kandidat za naslov prvaka. To su zapravo najlakše utakmice za pripremu jer u njima ne možeš puno izgubiti, ali s druge strane možeš puno dobiti. – kazao je trener velikogoričke momčadi, Dinko Jeličić

Hrvatski prvoligaš Gorica nakon reprezentativne stanke u jako će dobrom raspoloženju danas na svojem stadionu dočekati hrvatskog prvaka Dinamo. Otkako je momčad preuzeo trener Dinko Jeličić, u pet utakmica upisali su tri pobjede, po jedan remi i poraz te nakon 11 kola dobro stoje u HNL-u, na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice sa 16 bodova.

– Ispunjava me sve. Imamo kombinaciju zrelosti i talenta, uživam u svakom treningu, a svakako da je ljepše kada te krene dobar rezultat. Mislim da smo svi skupa na dobrom putu. Za mene osobno ovo je sredina koja mi daje puno prostora za nadogradnju bez dodatnih pritisaka. Zadovoljan sam jer smo konkurentni – pozitivan je strateg Gorice.

GALERIJA Gorica šokirala Dinamo i uzela bod na Maksimiru. Plavi nisu mogli do mreže gostiju

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/12

Otkako je u prvoligaškom društvu, Gorica je gotovo pa redovito gubila od Dinama. Ipak u posljednje vrijeme se taj trend nešto promijenio; u zadnja četiri međusobna ligaška dvoboja Dinamo je slavio samo jednom, dok je tri puta završilo remijem. I pod Jeličićem je Gorica ostavila Dinamo bez pobjede, u prijateljskoj utakmici početkom rujna kad je završilo također neodlučenim rezultatom, 1:1.

– Svaka je utakmica za sebe, ali lijepo je vidjeti dvije u nizu bez poraza protiv Dinama. To će nam dati i samopouzdanja. Idemo se pofajtati s Dinamom pa vidjeti što će biti – rekao je Jeličić, te najavio današnji ogled:

VEZANI ČLANCI:

– Svi znamo kvalitetu Dinama. Niz godina su najbolji u Hrvatskoj i ovoj sezoni su legitimni kandidat za naslov prvaka. To su zapravo najlakše utakmice za pripremu jer u njima ne možeš puno izgubiti, ali s druge strane možeš puno dobiti. Vjerujem da možemo namučiti Dinamo i doći do nekih bodova. Moramo imati kolektivni pristup, stabilnost i odgovornost te će u tom slučaju biti puno lakše.

VIDEO Jakirović: Igramo s ekipom koja je pokazala da može napraviti brojne probleme suparničkoj momčadi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
10:57 21.10.2023.

Gorica igra trenutno odlicno ako pogledamo njihovu financijsku mogucnost.Meni kao navijacu osijeka nije jasno da su se rijesili igraca Endokita koji ima brzinu,dobro sutira i zabija,narocito jak u duelima,kondiciono najspremniji .Gine na terenu.Cudno dinamu je na dohvat ruke pa svejedno nista.Da je tamo Mamic on bi vec odavno igrao za dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije