Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Arsene Wenger pronašao krivca za težak poraz od Bayerna

Arsenal - Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
08.03.2017.
u 08:35

Žao mi je navijača koji su platili ulaznicu kako bi gledali utakmicu. Teško je s igračem manje zabiti četiri pogotka. Igrači su to znali, rekao je Wenger

Arsenal je završio natjecanje u Ligi prvaka nakon dva teška poraza protiv Bayerna. Topnici su u obje utakmice osmine finala izgubili s rezultatom 1:5.

Posebno boli poraz pred domaćim navijačima u Londonu i nakon blijede igre u drugom poluvremenu kada su primili svih pet pogodaka. I dok navijači traže odlazak Arsenea Wengera s Emiratesa, menadžer topnika pokušava ublažiti debakl, čak je i pronašao krivca za poraz.

– Momčad je u prvom poluvremenu igrala kako smo se dogovorili, ali neke sudačke odluke bile su protiv nas. Sudac je propustio dosuditi jedanaesterac za nas nakon prekršaja na Walcottu. U nastavku je Lewandowski bio u zaleđu prije nego što je srušen. Sudac je poslije pokazao crveni karton Koscielnyju, a s igračem manje bilo je teško igrati – rekao je Arsene Wenger te se dotaknuo i navijača:

– Žao mi je navijača koji su platili kako bi gledali utakmicu. Teško je s igračem manje zabiti četiri pogotka. Igrači su to znali.

Arsenalov menadžer još je jednom prozvao grčkog suca Sidiropoulosa.

– Tko zna kako bi Bayern igrao da smo zabili drugi pogodak. Rezultat izgleda jako loše, ali tvrdim da smo bili hrabri i dobri. Sudac je uništio utakmicu – naglasio je Arsene Wenger.

>>Potop topnika, a njihova se najveća zvijezda smije

Komentara 3

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
14:14 08.03.2017.

Kriv je Bayern naravno.

DU
Deleted user
15:43 08.03.2017.

Ha-Ha, zvuči poznato. Natrpaju ti deset komada u dvije utakmice, a ti kriviš suce i to za nešto što je ustvari bilo sasvim u redu.

MU
muh
08:57 08.03.2017.

sve je istina Bayern izgleda da ima lovu i za suce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije