Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni na Mađare

Policija izbacila igrače Bayerna iz sudačke svlačionice! Vidal: Ovo je krađa!

Viktor Kassai
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.04.2017.
u 08:16

I Zidane mi je potvrdio da suci nisu bili na razini, rekao je Ancelotti.

Real Madrid slavio je u spektakularnom četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna (2:1 i 4:2), a trener kraljevskog kluba, Zinedine Zidane, naglasio je kako je njegova momčad imala mnogo sreće.

– Igrali smo protiv vrhunske momčadi. Nije nam bilo lako, ali imali smo i puno sreće. Sretan sam što u momčadi imam Cristiana Ronalda – istaknuo je francuski stručnjak.

Njegov kolega na klupi Bayerna, Carlo Ancelotti, bio je pak ljutit na mađarske suce predvođene Viktorom Kassaijem.

– Ponosan sam na svoje igrače, dali su doista sve od sebe. Sve je bilo kako treba – osim suđenja. Šteta, u suprotnom bi ovo bila savršena nogometna večer. Ne mislim da je Real imao utjecaja na suce, oni su jednostavno griješili – rekao je Ancelotti i dodao:

– Nikada nisam bio zagovornik videotehnologije, ali ova utakmica promijenila je moje mišljenje. Ne može se o polufinalu Lige prvaka odlučivati na ovakav način.

Razgovarao je nakon utakmice s trenerom Reala.

– Zidane se složio sa mnom da suđenje nikako nije bilo na razini ove utakmice. To se ne smije događati na utakmicama ove razine, vjerujem da će se videotehnologija uvesti što prije – zaključio je Ancelotti.

A bijes nije mogao sakriti Čileanac Arturo Vidal koji je u 84. minuti morao napustiti igru zbog neopravdano dosuđenog drugog žutog kartona. On i još dva njegova suigrača, Thiago Alcantara i Robert Lewandowski, pravdu su željeli nakon utakmice potražiti u sudačkoj svlačionici pa je čak morala intervenirati policija.

– Ovo je krađa, ovakve se stvari ne smiju događati u Ligi prvaka. Osjećali smo da možemo proći dalje i sada smo užasno ljutiti jer pobjednika je odlučio sudac. Napravio je nevjerojatno puno pogrešaka i izbacio nas iz Lige prvaka. Teško je prihvatiti poraz nakon svega što se dogodilo. Utakmica je bila puna tempa, odlična, ali pokvario ju je sudac – govorio je Vidal.

>>Sudac Kassai tragičnom je predstavom istaknuo kandidaturu za suđenje derbija Lokomotive i Dinama

>>Hit na internetu: Pogledajte majstoriju kojom je Ribery nadmudrio Modrića

Komentara 24

DU
Deleted user
08:57 19.04.2017.

Video tehnologija se namjerno izbjegava, pod argumentom nekakvog gubitka cari nogometne igre, kako bi se manipuliralo rezultatima. Evo vam cari nogometne igre gdje se najvise pise o sudjenjima na utakmicama. Svaka druga utakmica ode u krivom smjeru zbog neke krive procjene suca ili pak direktno utjece na rezultat nekakvim dosudjenim ili nedosudjenim penalom ili zaledjem. U ovo tehnolosko doba kojeg prate svi sportovi u nogometu je je vrhunac koristenja tehnologije komunikacija suca sa pomocnicima preko slusalica Nebi se zacudio i da to ukinu jer kao, nije u duhu nogometa i stvara zbrku na terenu

Avatar Diavolo
Diavolo
09:49 19.04.2017.

Bayern bio bolji i da nije sudac pokazao crveni vidalu za nesto sto i nije bio prekršaj, ispao bi Real

Avatar Klodi
Klodi
09:52 19.04.2017.

Potpuno se slažem sa nobody2. Pratim american football. Tamo ima 7 ili 8 sudaca. Igra gruba ali što sudac kaže to je zakon. Igrač ne smije staviti ruku na suca. Trener može osporiti odluku suca i onda ako treba i 15 minuta suci proučavaju snimku. Ima i tu grešaka ali zanemarivo u odnosu na nogomet. Kod nas i u hokeju i u odbojci i neznam gdje još se pregledavaju tv snimke samo je sporno u nogometu. ZAŠTO. Sudac odmah može vidjeti jel bilo zaleđe prekršaj simulacija ruka i promjeni odluku. Sve drugo je filozofija samo radi novaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije