Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska

Aguero s dva gola srušio Bosnu i Hercegovinu

'Soccer - 2010 World Cup Qualifier - South American Group - Argentina v Venezuela Sergio Aguero and his son before the game'
Foto: 'Maxi Failla/PA Photos/Pixsell'
19.11.2013.
u 08:54

Za Bosnu i Hercegovinu debitirao je igrač Schalkea Sead Kolašinac koji je odigrao čitavi susret.

Nogometna reprezentacija Argentine svladala je s 2:0 Bosnu i Hercegovinu u prijateljskoj utakmici u američkom St. Louisu. Oba pogotka zabio je napadač Manchester Cityja Sergio Aguero.

Argentinci su poveli u 40. minuti kada je nakon brze akcije Asmir Begović intervenirao ispred Rodriga Palacija da bi lopta nakon toga došla do Aguera koju ju je proslijedio u gol zmajeva.

Drugi je pogodak Aguero zabio u 66. minuti nakon što je isprve pucao poslije lijepe asistencije Maxija Rodrigueza.

Spomenimo i da je za Bosnu i Hercegovinu debitirao igrač Schalkea Sead Kolašinac koji je odigrao čitavi susret.

Komentara 5

Avatar zatvaraju mi oči
zatvaraju mi oči
09:51 19.11.2013.

na live stream sam gledao utakmicu uživo. BiH je još dobro i prošla. Da su Argentici sve svoje brojne šanse malo ozbiljnije odradili BiH je komotno mogla završiti utakmicu s minimu "petardom" u mreži. Na sredini terena Argentinci su bilii apsolutni vladari dok bh sredina nije ni postojala a time ni napad izuzev dvije slučajne šanse jer eto i ćorava koka napipa zrno. Za razliku od nevjeojatno lagane grupe u kojoj su se kvalificirali za Brazil sraz s jakom Argentinom pokazuje kako će BiH na SP prije biti destinacija na kojoj će protivnici skupljati bodove negoli će uspjeti napraviti nekakav rezultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije