Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO IZMJENA

Abidal otišao pa nastala 'pomutnja' među Barcinim brojevima dresova

'Barcelona manager Josep Guardiola (left) celebrates with Eric Abidal after the final whistlePhoto: Press Association/PIXSELL'
'Mike Egerton/Press Association/PIXSELL'
25.07.2013.
u 21:16

'Sedmica' koju je nosio David Villa otišla je Pedru Rodriguezu, a Rodriguezova '17-ica' bit će na leđima Alexa Songa

U Barceloni se odlaskom Erica Abidala dogodilo potpuno premetanje brojeva na dresovima. Njegovu '22-ojku', koju je nosio šest godina, uzeo je Dani Alves. Brazilac mu je na taj način htio iskazati čast što je za vrijeme igranja u Barceloni uspio pobijediti rak jetre.

Alvesov broj pripao je Martinu Montoyji, a 'sedmica' koju je nosio David Villa otišla je Pedru Rodriguezu. Rodriguezova '17-ica' bit će na leđima Alexa Songa od sljedeće sezone.

Cristian Tello i Sergi Roberto nosit će brojeve 20, odnosno 24.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije