Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak heroja

Abidal odlazi iz Barcelone: Moram poštovati odluku kluba

Abidal (1)
Pixsell
30.05.2013.
u 15:07

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell zahvalio je Abidalu za sve te rekao da su mu vrata kluba nakon igračke karijere uvijek otvorena

Eric Abidal, koji se katalonskom klubu pridružio 2007. godine, na kraju ove sezone napušta Barcelonu.

- Volio bih da sam ostao i igrao dalje u Barceloni, ali u klubu su to gledali drugačije i moram poštovati njihovu odluku. Ovdje sam proveo šest godina koje su najveće iskustvo u mom životu. Nadam se da ću se vratiti u klub jer je on vrlo poseban za mene - rekao je Abidal koji se posljednjih godina borio protiv tumora jetre i koji je postao miljenik navijača.

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell zahvalio je Abidalu za sve te rekao da su mu vrata kluba nakon igračke karijere uvijek otvorena. Abidal je tijekom boravka na Nou Campu osvojio 15 trofeja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije