Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto čestitke...

Zrinka Cvitešić slavi rođendan, a sve pratitelje zamolila je za pomoć u ostvarenju rođendanske želje

01.12.2014., Zagreb -  Glumica Zrinka Cvitesic.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/6
18.07.2022.
u 16:30

Meni je danas rođendan. Pa mi današnji dan daje pravo da zamislim neku želju. I to na glas. Jer mi svi vi koji ovo čitate možete pomoći u ostvarivanju, napisala je na Instagramu.

Glumica Zrinka Cvitešić danas slavi 43. rođendan i svojim pratiteljima i prijateljima na društvenim mrežama uputila je jednu posebnu molbu i zamolila ih je da joj pomognu da ostvari rođendansku želju.

- Meni je danas rođendan. Pa mi današnji dan daje pravo da zamislim neku želju. I to na glas. Jer mi svi vi koji ovo čitate možete pomoći u ostvarivanju. Želim da Udruga Pčelice iz Gospića što prije zatvori akciju skupljanja sredstava za pomoć pri radu s djecom s posebnim potrebama .Eto, to si želim. I hvala svima koji će umjesto lajka, čestitke ili poruke i poziva upućenih meni izdvojiti vrijeme za otići na link Čini pravu stvar i uplatit malu donaciju. Pozdrav svima koliko vas ima i živio život! - napisala je Zrinka u svojoj objavi. Nedavno je s pratiteljima podijelila vijest kako je postala ambasadorica ove udruge i tom prilikom je zamolila da im se pomogne u prikupljanju sredstava.  

- Na Svjetski dan pčela sretna sam što mogu objaviti kako sam nedavno postala ambasadorica Pčelica iz Gospića, Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju. Trenutno im je potrebno 17 000 kuna kako bi svojim korisnicima osigurali rad fizioterapeuta i psihologa, te vas ovim putem pozivam sve na Čini pravu stvar platformu da donirate Pčelicama i da zajedno pridonesemo njihovom daljnjem razvoju. Klikni na stranicu cinipravustvar,i malo niže ćeš naći Zrinka Cvitešić “Pčelice za pčelice”,i samo slijedi upute. Možeš donirati od 5 do 200 kn.Hvala vam svima koliko vas ima! - napisala je nedavno.

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su se u Las Vegasu: Ljubav je bila strpljiva 20 godina

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
17:39 18.07.2022.

Pa što ako ti je rođendan! Neka ti je sa srećom ali koga to briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije