Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radijska voditeljica

Ivana Mišerić otkrila da prolazi kroz težak period: 'Ona je borac. Oporavit ćemo se od rezanja i mučnina'

Foto: Instagram
1/7
18.07.2022.
u 13:26

U komentarima su se Ivani Mišerić odmah javili i brojni poznati koji su Fridi poželjeli brz oporavak, a među njima su i glumac Slavko Sobin, glumica Katarina Baban, stilist Marko Grubnić, pjevačica Nika Turković i brojni drugi.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) svojim se pratiteljima na Instagramu požalila na tešku situaciju kroz koju prolazi proteklih dana. Iako nije otkrila o čemu se točno radi Ivana je pratiteljima dala do znanja da njezina kujica Frida ima zdravstvenih problema. 

- Nakon tjedan dana počela je jesti! Plakanje od sreće. 10 dana nije mahala repicom niti nosila igračku…danas je bolji dan. Danas je dobar dan. Ne da se Frida, baš je borac, osjetljiva, a jaka. Oporavit ćemo se od rezanja, mučnina, vratiti apetit i kupati se u moru…dan po dan - napisala je voditeljica uz nekoliko fotografija svoje ljubimice. U komentarima su joj se odmah javili i brojni poznati koji su Fridi poželjeli brz oporavak, a među njima su i glumac Slavko Sobin, glumica Katarina Baban, stilist Marko Grubnić, pjevačica Nika Turković i brojni drugi. 

Inače, voditeljica često objavljuje trenutke iz svog privatnog života na društvenim mrežama, a mnoge od tih objave nastale su u društvu njezinog partnera Dražena Kovačevića (34). Nedavno su tako pokazali kako su uživali u blizini Maribora na neobičnoj farmi.

- Ostvarenje sna u Sloveniji! Alpake! Napokon! Kakve predivne, pitome i posebne životinje… malo sam bila van sebe! I danas sam -  napisala je tada pored fotografija. Dodajmo da se radijska voditeljica sa svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu prošle godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve', a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su paru uputili komplimente. O Ivaninom dečku ne zna se gotovo ništa, a za pretpostaviti je da jako čuva svoju privatnost jer mu je profil na Instagramu zaključan za javnost.
 

VIDEO Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra'

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
13:31 18.07.2022.

A šta je ćuki? Vodila je na abortus?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:29 18.07.2022.

Za materom vlastitom ne bi ovako strijepila ko za kujom.

Avatar American_ninja
American_ninja
14:48 18.07.2022.

društvena krema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije