Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fenomeni

Žene pume, prestare za ljubavnicu ili djevojku, proždiru mlade muške

Jenson Button
Foto: Reuters
1/2
20.01.2011.
u 15:28

Širom svijeta skandaliziraju se udruge radikalnih feministica i udruge za zaštitu od silovanja, ali psihijatri tvrde da je to proboj medijske blokade govora o 40-godišnjakinjama.

Videooglas Air New Zealanda uzvitlao je prašinu među radikalnim feministicama i skupinama za obranu od silovatelja. Video poziva pume, samostalne žene, prestare da bi bile djevojke ili ljubavnice, a premlade da vam budu majke, da na njihovu webu zgrabe jeftine aviokarte. S naracijom u stilu dokumentaraca iz divljine prikazuju se žene koje seksualno proždiru mlađe muškarce.

– Presedan je što se uopće u igdje progovorilo o ženama na pragu sredovječnosti. Samo njihovo spominjanje uznemiruje medijske predodžbe o ženama te dobi, posebno onima koje su zbog uspjeha zapustile sve svoje ostale ženske potencijale i to je pravi uzrok uzrujanosti. To je proboj potpune medijske blokade ikakva govora o 40-godišnjakinjama, a u svijetu kojim kraljuju ljepotice i bake, to je grijeh – komentirao je izbijanje te uzrujanosti širom svijeta psihijatar Aaron Cohen iz Aucklanda.

 

Komentara 6

JU
JUBITU
16:24 20.01.2010.

40-godišnjakinje . . .hm . . . to su tek ljepotice . . .

OJ
Ojhaa
16:38 20.01.2010.

nemam ništa protiv dobre MILF.......mmmm.......

LO
lowfat
18:40 20.01.2010.

Los text i jos gori prijevod! Od ovog autora smo ocekivali bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije