Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Želiš li živjeti, moraš birati: ISTINA ILI IZAZOV?

Želiš li živjeti, moraš birati: ISTINA ILI IZAZOV?
Foto: Promo
1/4
18.04.2018.
u 10:56

Društvo željno dobre zabave zaigralo je pogrešnu igru…

Skupina adolescenata odlučila je odmor od rutine svakodnevice i školskih obveza potražiti u Meksiku. Tih su proljetnih praznika bili spremni na loše odluke u svrhu dobrog provoda, ali ovome se nisu nadali…

U režiji Jeffa Wadlowa (Kick-Ass 2), vodeće uloge u ovom nadnaravnom horor trileru preuzimaju Lucy Hale, publici poznata iz popularnog serijala Pretty Little Liars te Tyler Posey, ovdje glavni negativac, publici poznat iz serijala Teen Wolf.

Foto: Promo

Željni tuluma na studentskom budžetu, lakovjerno su dopustili da ih novo poznanstvo namami u bezizlaznu situaciju koju nitko nije priželjkivao. Pogrešni suigrač i njegovo ukleto igralište pretvorili su dobru staru isitinu ili izazov u nemilosrdnu igru od koje se ne možeš pobjeći. Zaboravite sve što ste dosada znali o njoj. Netko ili nešto stvorilo je nova pravila kojima se ne može oduprijeti, i sada diktira sudbine. Izlaza nema, ovo je igra u kojoj svi gube.

Ne možeš pobjeći, ne možeš se skriti. Igra će te pronaći i prisiliti da zaigraš. Želiš li živjeti, moraš birati – istina ili izazov? U hrvatskim kinima od 26.4.2018.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije