Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽANAMARI PERČIĆ

Pjevačica objavila staru fotografiju, fanovi je napali: 'Vidi se iz aviona da si operirana'

Žanamari
Foto: Instagram
1/5
21.02.2018.
u 08:27

"Žanamari dušice, pa vidi se iz aviona da imaš operirani nosić.... iako ti je i prije bio O.K., al' vi žene, koje ste poremećene kad je izgled u pitanju, radite grdosije od sebe", napisao je pratitelj, a s njim se složila još jedna Žanina obožavateljica.

Pjevačica Žanamari Perčić na društvenim mrežama redovito objavljuje izazovne fotografije na oduševljenje svojih fanova. Jučer je objavila fotografiju staru 20 godina, no nije očekivala da će ta fotografija izazvati i negativne komentare.

"Tu barem nisi bila operirana. Nego prirodna. A može se primijetiti da s naslikavanjem nisi stala ni poslije 20 godina. Vidi se iz aviona da ti je operiran nos", napisao joj je jedan pratitelj, a Žanamari mu je odgovorila: "Operirana? Malo si se zanio s hejtanjem. Al' nek' ti bude ako to usrećuje tvoju anonimnu dušicu". No, rasprava se nastavila.

 

Skinny baby Žaky 👶🏻 20 YEARS AGO #throwback

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Žanamari dušice, pa vidi se iz aviona da imaš operirani nosić.... iako ti je i prije bio O.K., al' vi žene, koje ste poremećene kad je izgled u pitanju, radite grdosije od sebe", napisao je pratitelj, a s njim se složila još jedna Žanina obožavateljica.

"Operirala si nos, čemu čuđenje? Bila si ljepša sa svojim nosom", napisala je obožavateljica i dodala kako joj nije jasno zašto se Žanamari uvijek mora tako pokazivati.

"Ako se zove ‘pokazivanje’ to kad te prijatelj fotograf zamoli da mu poziraš za izložbu i onda nakon izložbe fotke imaš u albumu idućih 20 godina, koji se za nikog nije otvorio, evo do sada, nek' ti bude. U našoj kulturi žena se ne treba skrivati, a u onima gdje se mora skrivati zabranjeno joj je i mnogo drugih stvari. Nisam dio takvog stanja uma. Live and let live", napisala je Žanamari.

Žanamari
1/10
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Gerrard
Gerrard
11:58 21.02.2018.

Svako malo neka od tih iz javnog života objavi fotografije za porno film.Da je išta kako treba te štrace bi kopale kukuruz a ne zijevale pisdom po medijima.

Avatar southman
southman
12:32 21.02.2018.

Fanovi !?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:03 21.02.2018.

A kaj je tu cudno? Svi znamo da su bas sve, od doticne, preko bacic, pisek, pogotovo martinovic, (uz put, "modnog hracka i cige)do srpskih cece, a pogotovo groteskno promijenjenih dare bubamare i kojicke, preko svih "manekenki" s podrucja bivseg kazamata nasle sponzore koji ce financirati njihove komplekse....svi to znaju, a niti jedan novinar o tome se ne usudi pisati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije