Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tema - izgled

Žanamari Perčić poslala žestoku poruku dežurnim kritičarima

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/3
22.11.2017.
u 20:30

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u kratkoj haljini i napisala je kako ćemo je još puno puta gledati u tom izdanju jer je zadovoljna svojim izgledom i tek sad shvaća zašto su joj neki govorili da ima debele noge.

Iako se često nalazi na listi najzgodnijih Hrvatica i pjevačica Žanamari Perčić nije uvijek bila sigurna u sebe i svoj izgled. 

Pjevačicu su tako uvjeravali da ima debele noge i zato je izbjegavala nositi mini suknje, a sada se odlučila na Instagramu obratiti svim kritičarima njenog izgleda i svima koji su je uvjeravali da ima debele noge.

 

 

Dugo su me mnogi uvjeravali da imam debele noge, neki direktno, neki indirektno, neki iza leđa... trebalo mi je skoro desetljeće da shvatim da je apsolutno nebitno što misle ili govore dežurni 'kritičari', jer kad sam malo bolje pogledala kako izgledaju upravo te osobe koje me kritiziraju bilo mi je jasno i zašto me žele obući do grla i zašto im smetaju moje noge. Sad u 36toj godini ne izlazim iz minice i osjećam se bolje nego ikad. A dušebrižnicima koji ne vole vidjeti komad noge na ženi koja nije anoreksična, poručujem da će se nagledati još mojih mini izdanja. Dok god moje noge mogu hodati, dok god me služe, voljet cu ih i pokazivati kad poželim. Cure moje, volite sebe, obline su UVIJEK in & DON'T LET ANYBODY HOLD YOU DOWN! #ootd #glamstyle #minidress #houseofcb @houseofcb #rosegoldboots #fashionnova #novababe @fashionnova #curves #legs #bodygoals #musicianlife #croatia #croatiafulloflife @croatiafulloflife #tucepi #hotelneptun 📸 by @joshuamacks

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

 

- Dugo su me mnogi uvjeravali da imam debele noge, neki direktno, neki indirektno, neki iza leđa... trebalo mi je skoro desetljeće da shvatim da je apsolutno nebitno što misle ili govore dežurni 'kritičari', jer kad sam malo bolje pogledala kako izgledaju upravo te osobe koje me kritiziraju bilo mi je jasno i zašto me žele obući do grla i zašto im smetaju moje noge. Sad u 36. godini ne izlazim iz minice i osjećam se bolje nego ikad. A dušobrižnicima koji ne vole vidjeti komad noge na ženi koja nije anoreksična, poručujem da će se nagledati još mojih mini izdanja. Dok god moje noge mogu hodati, dok god me služe, voljet ću ih i pokazivati kad poželim. Cure moje, volite sebe, obline su UVIJEK in & DON'T LET ANYBODY HOLD YOU DOWN! - napisala je Žanamari i uz ovaj post objavila je i fotografiju na kojoj je u kratkoj pripijenoj haljini. 

Žanamari Perčić
1/12

Komentara 8

RZ
Rocky.Zg
22:24 22.11.2017.

Zgoooodna žena. Sexy jako

DU
Deleted user
02:51 23.11.2017.

noge ko plinske boce...rip djordje

DU
Deleted user
08:32 23.11.2017.

zgodna zenska prepuna kompleksa, obzirom da ju vidim uzivo cesto - nema govora o debelim noga, samo tako izgleda uz strkljavog tipa za kojeg se udala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije