Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na plaži u ninu

Vjenčao se par iz RTL-ova showa! Najavili da stiže prinova pa iznenadili odlaskom pred oltar

Foto: Instagram
1/8
28.08.2021.
u 11:16

Vjenčanje je uslijedilo samo desetak dana nakon što je Gordana otkrila da u njihovu obitelj stiže još jedna prinova.

Gordana Marelli i Adam Kromer svoju su ljubav započeli sasvim slučajno tijekom sudjelovanja u showu 'Brak na prvu', a jučer su je okrunili i brakom. "Upravo vjenčani", otkrio je Adam na svom Instagramu objavivši dvije fotografije s vjenčanja koje se održalo na plaži u Ninu. S njima je bio i njihov jednogodišnji sin Noel, a ispod objave odmah su se zaredale čestitke sretnom paru.

"Divno i sretno", "Čestitke vam od srca i neka je sretno i dugovječno", "Uživajte u svojoj djeci i ljubavi", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Foto: Instagram
Inače, prije samo desetak dana Gordana je objavila kako u njihovu obitelj uskoro stiže još jedna prinova.  "Da, čekamo bebu, stiže na zimu. I jako se veselimo", kazala je Gordana za RTL. 

Podsjetimo, Gordana je nedavno na Instagramu podijelila i sretnu vijest da su se zaručili. "Rekla sam DA!" napisala je Goga i objavila fotografiju zaručničkog prstena, a obožavatelji su joj čestitali u komentarima. Par je u finalu showa otkrio da su zajedno, a tada su sve iznenadili i objavom da čekaju prinovu. Zbog ljubavi Adam je napustio svoju rodnu Baranju, gdje je imao uspješnu vinariju i najprije se preselio u Zagreb kod Goge, a krajem prošle godine odlučili su se za selidbu u Zadar, gdje su se odlično prilagodili novoj sredini.

Odgovarajući jednom prilikom na pitanja obožavatelja, Adam je otkrio i da uživa u očinstvu, a u intervju koji nam je dao nakon završetka showa otkrio je kako se počela razvijati njegova romansa s Gogom koja iz prethodnog braka ima 17-godišnjeg sina.

– Naše prijateljstvo počelo se pretvarati u romansu kada smo nakon showa otišli na kavu pa na ručak. Tu smo shvatili da se bez pritiska koji nosi takav tip emisije puno bolje slažemo nego kada smo si za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji jest da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili što nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije – rekao nam je tada Adam.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Albinom Grčić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije