Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila policija

Tom Cruise proživljava pravu dramu: Prtljaga vrijedna desetke tisuća kuna ukradena mu zajedno s automobilom

Foto: Reuters
1/6
27.08.2021.
u 23:00

Iz vozila je nestalo sve, rekao je izvor i naveo da se radi o prtljazi i stvarima 59-godišnjeg glumca. Navodno su lopovi koristili visokotehnološki skener kako bi kopirali kod za otvaranje i pokretanje automobila.

Holivudskom glumcu Tom Cruiseu (59) ukradena je prtljaga koju je ostavio u automobilu svog tjelohranitelja pred hotelom Birminghamu u kojem je boravio. Naime, glumac trenutno boravi u Engleskoj gdje snima sedmi nastavak serijala Nemoguća misija, a automobil njegova tjelohranitelja ukraden je u noći na utorak, piše britanski The Sun.  

"Prijavljena nam je krađa BMW X7 u Church Streetu u Birminghamu, u ranim jutarnjim satima u utorak, 24. kolovoza", potvrdio je glasnogovornik policije West Midlands, iako nije otkrio identitet vlasnika. Dodao je i da je automobil uskoro pronađen, no ne i prtljaga iz njega.  Iz vozila je nestalo sve, rekao je izvor i naveo da se radi o prtljazi i stvarima 59-godišnjeg glumca. Navodno su lopovi koristili visokotehnološki skener kako bi kopirali kod za otvaranje i pokretanje automobila.

Filmska zvijezda, poznata po tome što sam izvodi većinu opasnih scena, cijeloga je tjedna izazivala pozornost u Midlandsu na sjeveru Engleske i građani su zainteresirano gledali snimanje nekoliko prizora sedmog filma iz opusa Nemoguće misije, u kojoj utjelovljuje stručnjaka za špijunažu Ethana Hunta. 

VIDEO>>Severina i Igor Kojić se sporazumno rastali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije