Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji zadivljeni

Sonja Kovač jednom fotkom zapalila internet! Na moru pozirala u badiću s tangama i istaknula bujnu stražnjicu

Foto: Instagram
1/14
28.08.2021.
u 10:00

Sonja je sada podijelila fotografije iz Brela gdje se fotkala pored mora u kupaćem kostimu s tangama, na koji je odjenula laganu ljetnu košulju.

Influencerica Sonja Kovač (37) ovo ljeto provodi na Jadranu, a odmor je započela u Opatiji. Tamo je vrijeme provodila sa svojim dečkom, pokerašem Goranom Mandićem. Par je u vezi već devet godina, a kupili su i zajednički stan u Zagrebu. Dodajmo da je Kovač javnosti postala poznata kao glumica u seriji 'Zauvijek susjedi', a influencericu na društvenim mrežama prati više od 508.000 ljudi. 

Sonja je sada podijelila fotografije iz Brela gdje se fotkala pored mora u kupaćem kostimu s tangama, na koji je odjenula laganu ljetnu košulju. 

Foto: Instagram

Badić joj je istaknuo bujnu stražnjicu, a u opisu fotografije naglasila je da joj već nedostaju ljetni dani. 

"Savršena si", "Ne znam bih li gledao tebe ili more", "Divna si", "Kakav pogled", hvalili su je pratitelji u komentarima. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, nedavno je objavila fotografije na kojima se vidi kako uživa plivajući u bazenu, a leđa je okrenula kameri, čime je istaknula bujnu stražnjicu.

„Oprostite, nema spasioca na dužnosti“, napisala je u opisu, a svojim je fanovima rekla i mali savjet. „Ako fotografije swipeaš dovoljno brzo na lijevo, ispast će kao video gdje plivam! Zahvali mi kasnije“, dodala je Kovač. 

VIDEO>>Severina i Igor Kojić se sporazumno rastali

Ključne riječi

Komentara 7

MR
mrkvax
11:12 28.08.2021.

Jadno da ne može jadnije...Pa svi znamo kako dotična izgleda...Tako ste svojevremeno promovirali Katarinu Radivojević...Fatalna ljepotica itd...

MP
Mali Pero
13:16 28.08.2021.

Ja sam ODMAH zvao VATROGASCE !!! Ne bu vatre u mom dvorištu !!! Ajme meni ... hajte najte !!!

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:25 28.08.2021.

Kako je lijepo danas biti žena i živjeti život na easy razini. Čovječe te ženskice fino žive od instagrama bez da moraju raditi išta u životu. Pokažu komad mesa i imaju milijun pretplatnika. Sponzori im daju kremice i odjeću za fotkanje i još im daju 30 000 kuna na mjesec za par sličica promocije. I onda nas teta Jelena Veljača upozorava kako je teško biti žena jer ih ugnjetavaju veliki bijeli muškarci na poziciji moći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije