Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Vijoleta je pokazala kako izgleda nakon showa, ali i zanimljiv detalj na zidu lokala koji je konačno otvorila

Foto: RTL
1/10
10.03.2021.
u 22:30

Ovaj put je objavila fotografiju u malo opuštenijem izdanju. Naime, Vijoleta je konačno otvorila svoj lokal koji je zbog situacije s koronavirusom morala zatvoriti.

Vijoleta Taleski, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', u posljednje vrijeme privlači sve više pozornosti na društvenim mrežama. Zagrepčanka je u show ušla sa 120,9 kilograma, dok je u finalnoj emisiji imala 76.4 kg.

I nakon finala nastavila je raditi na svom izgledu, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je poprilično dotjerana. Ovaj put je objavila fotografiju u malo opuštenijem izdanju. Naime, Vijoleta je konačno otvorila svoj lokal koji je zbog situacije s koronavirusom morala zatvoriti. 

"Sad je ok, počelo se raditi" stoji u jednom od komentara na njeinom profilu, kraj fotke na kojoj Vijoleta pozirala pokraj poklona koje je dobila povodom Dana žena. Vijoleta je i dalje u odličnoj formi, pa su se ostali komenatiri osvrnuli i na to. 
Taleski je dobila puno čokolada, no vjerojatno ih neće odmah sve sama pojesti kako ne bi upala u staru rutinu ponovno natukla kilograme. 

Da to ne napravi pomoći će joj i podsjetnik - majice iz 'Života na vagi' koje stoje na zidu njezinog lokala. 
 Vijoleta je u showu 'Život na vagi'  izgubila nešto više od 44 kg. U finalnoj emisiji sve je oduševila kada se pojavila u dugačkoj haljini otvorenih ramena. No, čak i nakon showa Vijoleta nije stala s transformacijom te je na Instagramu otkrila da je sada na 49 kilograma manje nego što je imala, a nedavno je ugradila i ekstenzije. "Opa! Predivna si. Izgledaš puno mlađe s tom frizurom. Napravila si čudo, kapa do poda", poručili su joj pratitelji u komentarima ispod fotografije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije