Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALJBA NA VODITELJICU

Brojni gledatelji napali Oprah nakon intervjua: Nije mi jasno zašto to radi

Foto: CBS
1/5
09.03.2021.
u 11:40

Oprah, prestani upadati gostima u riječ. Zašto stalno prekidaš Meghan? Toliko godina se baviš tim poslom i još uvijek se nisi naučila pristojno ponašati, napisao joj je jedan korisnik Twittera

Milijuni gledatelja širom svijeta noćas su gledali intervju Harryja i Meghan kod Oprah Winfrey. I dok su svi stali na stranu vojvode i vojvotkinje od Sussexa, reakcije oko Oprahinog vođenja bile su podijeljene. Na društvenim mrežama pisali su kako je Oprah spremila dobra i konkretna pitanja, no bilo je i onih koji su voditeljici zamjerili što je često prekidala Meghan.

- Oprah, prestani upadati gostima u riječ. Zašto stalno prekidaš Meghan? Toliko godina se baviš tim poslom i još uvijek se nisi naučila pristojno ponašati, napisao joj je jedan korisnik Twittera. 

Foto: Twitter

- Oprah postavlja sjajna pitanja, ali volio bih da prestane ometati Meghan Markle. Htio sam čuti Meghaninu priču, a ne Oprahine misli o njoj, bio je drugi komentar.  Oni kojima su se sviđala pitanja hvalili su Oprahinu profesionalnost. 

- Oprah je stručnjak. Dopušta da se Markle sama uništi. Postavlja odlična pitanja i s ovim intervjuom je pokazala kako nema konkurencije u poslu. Iz gostiju je izvukla puno sočnih detalja i mislim da to nitko ne bi napravio bolje, pohvalio ju je gledatelj. 

Podsjetimo, kraljica talk-showa snimila je ovaj intervju u produkciji svoje kuće Harpo Productions, a prodala ga je CBS-u za 7 do 9 milijuna dolara. CBS se "masno" naplatio od reklama, budući da su jednu reklamu od 30 sekundi naplaćivali 325 tisuća dolara. Harry i Meghan za intervju nisu dobili ni centa. 

Podsjetimo, u intimnoj dvosatnoj ispovijesti koju su odlučili podijeliti s najpoznatijom talk-show voditeljicom Oprah Winfrey (67) progovorili su o napuštanju kraljevske obitelji te odlasku s dužnosti kojeg su najavili 8. siječnja 2020. godine, a koji je ubrzo postao poznat kao ''Megxit''.

Govorili su o pozadini svoje teške odluke te optužbama koje su se nizale na račun vojvotkinje tijekom života u Velikoj Britaniji, zbog čega su se otisnuli u život „preko bare“, a dotaknuli su se i svog života u Americi gdje odgajaju 21-mjesečnog sina Archieja Mountbattena-Windsora (1.5) i Meghanine druge trudnoće koju su, simbolično objavili kad i Harryjeva pokojna majka princeza Diana, na Valentinovo.



 

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Diesel
12:07 09.03.2021.

Oprah Winfrey ih je unistila, posebno Harryja, on je gotov. Navukla ih je na rasizam i pokazala da je upravo ona najveci rasista u ovoj prici. Biti ce interesantno i saznati koju ulogu ima Tyler Perry u cijoj kuci stanuju Harry i Megan i u cijoj je kuci napravljen inteview. Uz put receno, interview je filmatiziran tijekom cjele godine koliko je trajalo snimanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije