Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROCK&OFF

Uskoro ćemo saznati tko će odmjeriti snage u deset kategorija prestižne glazbene nagrade

Dodjela Rock & Off nagrada u Tvornici Kulture
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
09.12.2021.
u 13:10

- Veselimo se svim ovogodišnjim prijedlozima koji će još jednom dokazati da se je hrvatska rock&off glazbena scena izrazito talentirana i kreativna te da ćemo, tko god bude finalno odabran i ove godine u Tvornici kulture uživati u brojnim kvalitetnim nastupima - rekao je Hrvoje Horvat, umjetnički direktor nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.

Bližimo se kraju 2021. godine, koja je unatoč pandemiji bila bogata sjajnim izdanjima hrvatskih glazbenih snaga, a to znači samo jedno - sve bliže je i četvrta dodjela nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&OFF!

Žiri sastavljen od 89 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija će od 11. do 20. prosinca u prvom krugu predložiti svoje favorite te ćemo saznati tko je po njihovom odabiru ostavio značajan trag ove godine te ušao u prijedloge za nominacije nezavisne novinarske glazbene nagrade.

“Veselimo se svim ovogodišnjim prijedlozima koji će još jednom dokazati da se je hrvatska rock&off glazbena scena izrazito talentirana i kreativna te da ćemo, tko god bude finalno odabran i ove godine u Tvornici kulture uživati u brojnim kvalitetnim nastupima”, rekao je Hrvoje Horvat, umjetnički direktor nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.

Rock&OFF nagrada ponovno će se dodijeliti u deset kategorija, a žiri će odlučiti tko će odmjeriti snage u kategorijama Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak godine, Koncertni izvođač godine, Rock&Off izvođač godine, Pop&Off izvođač godine, Rap&Off izvođač godine, Jazz&Off izvođač godine, Electro&Off izvođač godine te će se ponovno dodijeliti i Iskonova nagrada publike.

Skener, Radio i Mala škola Rock&OFF-a samo su neki od projekata proizašlih iz ove nagrade, a ove godine nagrađeni i nominirani izvođači iz kategorije Veliki prasak bili su i dio prve Rock&OFF turneje. J.R. August, Je Veux, Aklea Neon, BluVinil, Ogenj i The SIIDS nastupili su u sedam hrvatskih gradova u kojima publika nema često priliku poslušati mlade i kvalitetne bendove, kao što je to slučaj u većim gradovima u Hrvatskoj. Turneja je održana uz pokroviteljstvo Iskona i Ministarstva kulture i medija te lokalnih suorganizatora.

Četvrta dodjela nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off održat će se 5. veljače 2022. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture, a organizatori nagrade najavili su kako će se dodjela održati uživo, sukladno epidemiološkim mjerama na snazi.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u Večeri za pet, pojavit će se i u "3,2,1 - ho, ho, ho"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije