Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Bernard o odnosu sa suprugom iz showa: Blokirala me, ne mogu stupiti u kontakt s njom

Foto: RTL
1/7
09.12.2021.
u 13:01

S Gogom je u RTL-ovu showu imao uspona i padova, ali nakon showa ne može stupiti u kontakt s njom, a razlog mu je nepoznat.

Bernard Bratović, 48-godišnji je poduzetnik iz Poreča kojeg su eksperti u ovogodišnjem izdanju "Braka na prvu" spojili s 45-godišnjom Zagrepčankom Gordanom Josipović. Iako su tijekom snimanja imali uspone i padove, na kraju showa odlučili su da će ostati prijatelji. No, do toga ipak nije došlo. 

– Nažalost, iz meni nepoznatih razloga, s Gordanom više nemam nikakav kontakt. Jednostavno mi je blokirala telefon i nikako nisam mogao stupiti u kontakt s njom pa nisam više ni tražio načine – kazao je Bernard za RTL.hr. 

– Tek sada vidim da je gledanost ove naše emisije velika jer stvarno od početka emitiranja dobivam brojne poruke podrške i jako puno zahtjeva za prijateljstvo na društvenim mrežama, a mogu reći da mi se to na neki način i sviđa, da budem iskren. Nakon emisije nešto se pomaknulo na ljubavnom planu, ali još je prerano bilo što kazati. Bit ćete o svemu obaviješteni na vrijeme – rekao je Bernard kojem je drago da je bio dio ovog eksperimenta. 

– Poručio bih onima koji se premišljaju hoće li se prijaviti u emisiju ili neće jednu stvar – idite i nećete zažaliti jer je to jedno predivno iskustvo i stvarno se može dogoditi lijepa stvar i ljubav. Meni, nažalost, nije – napominje Bratović koji za kraj ne isključuje opciju ponovnog pojavljivanja na malim ekranima: 

– Razmišljam o sudjelovanju u još nekom showu, možda "Tri, dva, jedan – kuhaj!" – rekao je Bernard. 

VIDEO: Sanela i Edin zaručili se u zadnjoj epizodi 'Braka na prvu' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PI
Post_it
13:43 09.12.2021.

Još jedan podoban za recikliranje po realitijima :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije