Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 7 godina ljubavi

Udala se RTL-ova novinarka: 'Kad je matičarka došla do najvažnijeg dijela prekinuli su nas prijatelji'

Foto: RTL
1/4
02.06.2023.
u 17:31

Obred se održao u trogirskom matičnom uredu, a slavlje za obitelj i prijatelje Petra Mlačić i Mario Vučemilović Jurić priredili su na Čiovu u kući njezinog djeda u koju rado dolaze svako ljeto

Novinarka informativnog programa RTL televizije Petra Mlačić nakon sedam godina ljubavi izmijenila je bračne zavjete s Marijom Vučemilovićem Jurićem (47).Obred se održao u trogirskom matičnom uredu, a slavlje za obitelj i prijatelje mladenci su priredili na Čiovu u kući njezinog djeda u koju rado dolaze svako ljeto. 

- Skoro sam zakasnila na vlastito vjenčanje, a kasnili su i neki gosti. Kad je matičarka došla do najvažnijeg dijela, u ured je ušlo još pet mojih prijatelja i prekinulo nas. Na kraju je sve ispalo jako simpatično. Tulum poslije je bio odličan - rekla je novinarka za Gloriju.

VEZANI ČLANCI:

 

Inače, Petra i njezin novopečeni suprug roditelji su dviju djevojčica, petogodišnje Franke i tri godine mlađe Mare.

Svoju karijeru prije dolaska na RTL Petra je gradila i na HTV-u, a da nije novinarka danas bi vrlo vjerojatno bila - glumica. - Mislila sam da ću živjeti u kazalištu. Moram priznati da je to moja prva ljubav, glumila sam i plesala posvuda. Ipak, sretna sam što sam otišla u drugom smjeru, jednostavno ne mogu zamisliti da interpretiram tuđe rečenice. Fakultet političkih znanosti je nekako pronašao mene - rekla je Petra prije nekoliko godina za Slobodnu Dalmaciju.

VIDEO Josipa Lisac: 'Jako me boljelo. Još uvijek sam daleko od izlječenja'

 

Komentara 2

Avatar Stradun
Stradun
18:02 02.06.2023.

Ako sam dobro shvatio, prvo su dobili djecu ,a potom " nakon 7 godina ljubavi " ipak su se odlučili vjenčati. To su nova, liberalna vremena.

Avatar Make my day
Make my day
21:02 04.06.2023.

Probni rok od 7 godina?!? Neobično, čak i za Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije