Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Žena užasnuta: ‘Moja je sestra je na svom vjenčanju poslužila zamrznute ostatke hrane s mog vjenčanja!'

Shutterstock
02.06.2023.
u 13:30

Priznala je da se zabrinula za sigurnost ljudi

Žena kaže da je ostala užasnuta nakon što je doznala da je švedski stol za vjenčanje njezine sestre zapravo bio sastavljen od ostataka hrane s njezina vlastitog vjenčanja, održanog prije nekih osam mjeseci. Prema riječima 26-godišnje mladenke, ona i suprug priredili su veliku svadbu s oko 200 uzvanika. Znajući da će vjerojatno biti ostataka, sretni je par unaprijed dogovorio da se višak hrane donira pučkoj kuhinji s kojom ponekad surađuju, piše Mirror.

Nažalost, njezina majka nije ju poslušala i većinu hrane odnijela je kući. Punih osam mjeseci nije imala pojma što se dogodilo sa svom tom hranom, sve do dana vjenčanja njezine starije sestre. Njezina sestra Callie "mrzi planiranje i ljude" pa je u biti dopustila svojoj mami da preuzme planiranje njezina vjenčanja. Sve što su trebali učiniti jest "pojaviti se i biti dobre volje zbog gostiju." 

VEZANI ČLANCI:

"Ceremonija je bila prekrasna, ali tek kad je švedski stol otkriven, primijetila sam nešto čudno. Hrana je izgledala jezivo poznato. Identična onoj koju sam imala za svoje vjenčanje, osim što je bila malo prosušenija i tužnijeg izgleda. Otišla sam pitati mamu o tome, a ona mi je sretno rekla da je uštedjela bogatstvo odmrznuvši hranu s mog vjenčanja kako bi je sada poslužila gostima. Bila sam užasnuta i odmah sam izrazila svoju zabrinutost za sigurnost ljudi. Uzrujala se i rekla da se ponašam kao snob i da bih trebala biti sretna što hrana neće biti bačena. Tvrdila sam da nije niti trebala biti bačena, ali ona nije htjela slušati", ispričala je žena.

Iako nije htjela praviti scenu na Callien veliki dan, brinula se da će se ljudi razboljeti, pa se "odšuljala" kako bi je obavijestila što je njihova mama točno napravila. "Bila je užasno posramljena, spomenula je da je mama rekla nešto o štednji novca, ali to nije ispitivala jer nije htjela platiti račun kao ja. Rekla mi je da ne jedem hranu i zahvalila za upozorenje. Ostatak večeri prošao je dobro, no nakon toga ona i suprug počeli su "diskretno" upozoravati neke goste da budu "oprezni" sa švedskim stolom. Neki od naših rođaka govorili su da sam namjerno učinila da moja obitelj izgleda loše i da je hrana bila dobra. Kažu da nitko ne bi doznao da ja nisam napravila dramu oko toga. Ne znam jesam li učinila nešto loše, dobro bi mi došla pomoć i voljela bih znati trebam li se ispričati."

VEZANI ČLANCI: 

Jedna je osoba komentirala: "O moj Bože. Nije samo bila smrznuta osam mjeseci, već je stajala na švedskom stolu bogzna koliko dugo na vašem vjenčanju, a zatim u autu vaše majke prije nego što je zamrznuta. Ovo je ne samo gadljivo nego i jako opasno."  Druga je dodala: "Ne od mene, a ja nisam germofob. Pomaknuo sam granice nekoliko puta, ali samo za sebe i nikad za bilo koga drugog. Čak i smrznute stvari imaju rok trajanja. Tvoja sestra ne želi da njezino vjenčanje bude zapamćeno po tome što su gosti zalijepljeni za WC školjku."

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije