Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netflixova uspješnica

U 3 dana čak 30 milijuna gledatelja! Ovaj par dobitna je kombinacija za uspjeh

Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL
1/3
21.06.2019.
u 14:43

Sandler i Aniston surađivali su već na filmskom platnu, u ljubavnoj komediji iz 2011. godine, “Moja lažna žena”, filmu koji je zaradio malo manje od 215 milijuna dolara.

Novi Netflixov film “Murder Mystery”, u kojem glavne uloge ima poznati filmski dvojac, Jennifer Aniston i Adam Sandler, ruši sve rekorde gledanosti. Procjenjuje se da bi, ako se ovako nastavi, film mogao dosegnuti i prestići popularnost koju je svojevremeno imao film “Bird Box” sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi.

U samo tri dana film je pogledalo više od 30 milijuna korisnika ovog streaming servisa, točnije njih 30,869.863, od čega su njih 13,374.914 iz SAD-a i Kanade, a 17,494.949 korisnika iz ostatka svijeta, podaci su koje je objavio Netflix preko svog službenog Twitter računa. Za razliku od ove akcijske komedije, film “Bright” s Willom Smithom, ujedno i jedan od najskupljih iz produkcije Netflixa, u tri dana je pogledalo 11 milijuna korisnika, a horor-dramu “Bird Box” u tjedan dana pogledalo je oko 45 milijuna korisnika.

Sandler i Aniston surađivali su već na filmskom platnu, u ljubavnoj komediji iz 2011. godine, “Moja lažna žena”, filmu koji je zaradio malo manje od 215 milijuna dolara. Inače, Aniston je nerijetko jednako draga kritičarima i publici pa se već odavno zna da njezino lice jamči izvrsnu gledanost.

S druge strane, Sandlera voli publika, no kritičari njegove filmove redovito negativno ocjenjuju. Ipak, čini se da su se zajedno pokazali kao apsolutno dobitna kombinacija.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije