Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najlošiji 2013.

Vjerovali ili ne, Adam Sandler ostao bez Zlatne maline

adam sandler
Foto: HT/WENN/PIXSELL
1/7
02.03.2014.
u 11:59

Apsolutno su najgorima proglašeni znanstveno-fantastični film "After Earth" s Willom Smithom te komedija "Movie 43" .

Večer uoči dodjele Oscara koju ćete moći pratiti uživo na našem portalu održana je dodjela Zlatne maline za najgora filmska ostvarenja 2013. godine.

Glumac Adam Sandler koji iza sebe ima više od 20 nominacija i 10 malina ove je godine kući ipak otišao praznih ruku.

Apsolutno su najgorima proglašeni znanstveno-fantastični film "After Earth" s Willom Smithom  te komedija "Movie 43" .

"After Earth"  dobio je tri maline pri čemu je sin Willa Smitha Jaden dobio onu za najgoreg glumca, Will Smith za najgoreg glumca u sporednoj ulozi, te su ih "nagradili" još jednom malinicom za najgoreg oca i sina na velikom platnu.  Film je podbacio i u kinima s utrškom od tek 60 mil. dolara u SAD-u dok su troškovi snimanja bili i više nego duplo veći. 

Malinu za najgoru glavnu glumicu dobila je Tyler Perry za film  "A Madea Christmas" a na listi dobitnika je i Kim Kardashian koja je proglašena najgorom sporednom glumicom za svoje pojavljivanje u filmu "Tyler Perry's Temptation."

>>"Sumrak saga: Praskozorje 2" dobila je sedam Zlatnih malina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije