Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se pokajala

Tužiteljica o spremačici koja je pokrala Tarika: Tražim bezuvjetnu kaznu zatvora

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
22.10.2019.
u 13:25

U petak će Darijo Lokas, sudac Općinskog suda u Zagrebu, objaviti nepravomoćnu presudu

Anica Jurilj optužena je da je iz doma Lejle i Tarika Filipovića prije šest godina ukrala vrijedan nakit.

Obrana tvrdi kako nije dokazano da je 51-godišnja spremačica ukrala nakit iz doma poznatog glumca i voditelja te da bi u slučaju sumnje trebalo presuditi u korist okrivljenog i osloboditi Jurilj.

– Osim neosuđivanosti, za okrivljenu ne vidim drugih olakotnih okolnosti. Štoviše, pokazala je izuzetnu drskost i bezobzirnost te upornost jer je dulje vrijeme uzimala manje količine nakita i novca kako bi ostala neotkrivena. Također, ni u jednom trenutku nije iskazala žaljenje i kajanje iako je prodala nakit i novac zadržala za sebe. Stoga tražim bezuvjetnu kaznu zatvora – prenose 24 sata zaključak tužiteljice. 

Bračni par Filipović tvrdi kako je Anica 2013. godine ukrala zlatninu u vrijednosti 150 tisuća kuna i 500 eura. Jurilj je pak optužila Filipovića za neprimjereno ponašanje i na sudu je opisala kako ju je voditelj "navlačio za ramena aludirajući na seksualnu radnju" i Anica tvrdi da joj je Tarik obećao sve nadoknaditi.

Tarik je rekao kako su sve to odvratne laži. U petak će Darijo Lokas, sudac Općinskog suda u Zagrebu, objaviti nepravomoćnu presudu. 

 

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:55 22.10.2019.

Lokas mu je presudio!

KA
kapunjohan
13:42 22.10.2019.

Tarik od zatvora nemaš ništa , dogovori se ako može nešto vratiti neka vrati a ako ne može ,budi veći i oprosti.

MA
Marina58
20:12 22.10.2019.

Ma naravno da ce u zatvor zbog tri narukvice i lancica. Mozda ce i u pritvoru cekati pravomocnost. Treba se pokazati tim lopovima da je ovo pravna drzava i da ne mogu samo tako nekaznjeno krasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije