Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili fotografije

Tony Cetinski i Dubravka Dujak u Las Vegasu: Spremni za svadbu!

Tony Cetinski
Foto: Facebook
1/4
17.01.2014.
u 09:12

Nakon što je Tony Cetinski svoju djevojku Dubravku Dujak zaprosio putem naslovnice Storyja, a ona na prosidbu pristala, na red je došlo vjenčanje.

Nakon što je Tony Cetinski svoju djevojku Dubravku Dujak zaprosio putem naslovnice Storyja, a ona je na prosidbu pristala, na red je došlo vjenčanje. Naime, Dubravka je na svom Facebook-profilu objavila fotografije na kojima je s Tonyjem u Las Vegasu, gdje će se održati obred vjenčanja.

Lijepa magistrica ekonomije fotografirala se pred kapelicom, a prijatelje je počastila i pogledom koji se pruža iz hotelske sobe. Tony je u prosidbi izjavio kako se želi uz nju buditi zauvijek te kako osjeća da je Duda ona prava.

Veza ovog para postala je javna tijekom ljeta, a otkako je javnost postala upoznata s njihovom ljubavi, Dubravka i Tony su nerazdvojni. Prije nje bio je u vezi sa Sandrom Mulvaj te u braku s Ivanom Nobilo i Antonelom Butigan. S Antonelom je dobio sina, a s Ivanom kćerkicu. Nakon dva propala braka, romantičnom glazbeniku Duda je treća sreća.

>> Tony Cetinski dva mjeseca nakon prekida veze opet ljubi!

Komentara 2

CE
Cekercina
09:55 17.01.2014.

a kad je rastava?

IS
istri
14:39 19.01.2014.

sin velikih kradezeovca. mahhhhh vazno da nije kukurikovac, mahhhhh nazalost je istijanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije